Re: χάρηκα & στεναχωρήθηκα ¶
Από: vakis75 στις 23/10/2009 9:52 πμ.
chris34"Sprinter"Κοιτα φίλε, όσα περισσότερα γράφεις τόσο περισσότερο δείχνεις πιο είναι ενα από τα βασικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας αλλα και κοινωνίας γενικότερα.
Αν δεν μπορείς να επιζήσεις κα εσύ και η επιχείρησή σου όντας ταυτόχρονα νομοταγής και πληρώνοντας τους φόρους σου ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ. Δε θα το πληρώνω εγώ.
Ελα για λίγο στην 'καρέκλα' μου και αν αντέξεις πάνω από κάνα μήνα ελα να τα ξαναπούμε. Αν νομίζεις πώς όντας υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα, κοινώς 'white collar slave' ειναι εύκολη δουλειά, τότε προφανώς εσύ δεν ξέρεις που πατας και που βρίσκεσαι.
ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΩΣ Η ΦΟΡΟΚΛΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΎΡΩ ΜΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΒΡΑΣΤΑ"
Δεν λεω ουτε ειπα οτι η φοροκλοπη ειναι μαγκια!Ειναι ενας τροπος επιβιωσης μιας και εμεις(εμποροι) δεν εχουμε τα λεφτα βρεξει χιονισει στην τσεπη μας σαν και εσενα π.χ.Ουτε ειπα οτι το κανουν ολοι.
Αν ημουν σαν και εσενα τα ιδια θα εγραφα και εγω!Η φοροδιαφυγη παρτο και ετσι ειναι ενας τροπος για να μπορει να ανταπεξελθει ο μικρος ο εμπορος στον ανταγωνισμο των μεγαλων καταστηματων και να μπορουν να κρατουν τις τιμες χαμηλα απ΄τις οποιες εσυ μπορεις ωφελειθεις!!
Τωρα αν εγω δεν θα μπορουσα να αντεξω ενα μηνα στην καρεκλα εσυ δεν θα μπορουσες ουτε μερα μην πω και ωρα γιατι θα ημουν και υπερβολικος!!"
Συμφωνω φιλε Chris,καθοτι εμπορος και εγω...Δεν μπορουν να καταλαβουν ειναι πολυ απλο γιατι αυτοι εχουν τον μισθο τους καθε 1η του μηνα,μην ασχολεισαι με φιλε μου πολυ απλα δεν γνωριζουν.