Giann"Το κράνος είναι το agostini της avg και το βρήκα 499$ + 50$ μεταφορικά + τελωνίο...
εδώ κάνει 600e αν δεν κάνω λάθος.τι λέτε?"
δηλαδη θα σου κοστισει συνολο 400ευρο απο Αμερικη ενω εδω εχει 600 .
Στο site που ειδες το κρανος πατα το "Contact us" και στειλτους μια φορμα με 2 ερωτησεις .
1ον ποια ειναι η μεταφορικη τους εταιρια ( αν και λογικα στο FAQ [frequently answered questions] η σε καποιο αλλο section με info , θα εξηγει αναλυτικα)
και 2ον αν μπορουν να αλλαξουν την τιμη στις αποδειξεις βαζοντας 100$. (Μη ζητησεις μικροτερο ποσο, Καλυτερα να πληρωσεις 40-50 ευρο ακομα τελωνειο . Μη ζητησεις να το μαρκαρουν σαν GIFT , δεν το δεχονται πλεον .)
Γενικα το "κολπο" με την χαμηλη τιμη των 30ευρο - 40$ πιανει μιας που ειναι το οριο για εισαγωγη δεματων απο τριτες χωρες ( εκτος EU ) χωρις χρεωσεις στο τελωνειο , εκτος μιας ταρηφας 6ευρο ( τελη παρουσιασης τελωνειου). Ενοειτε πως μιλαμε παντα για μεταφορα μεσω USPS - ELTA .
ΑΛΛΑ ....να σου φερω ενα παραδειγμα απο εμενα που την πατησα με τις arrow που πηρα απο αμερικη .
Εγω της πηρα 1000 $ (720 ευρο) με μεταφορικα και μου ηρθαν με USPS και πληρωσα 200 Ευρο στα ΕΛΤΑ για διαφορες χρεωσεις τελωνειου καθως εγινε διασαφηση του δεματος. Που θελω να καταληξω .. Οτι σε αυτο το ΤΕΡΑΣΤΙΟ δεμα με το λογοτυπο ARROW σε ολες της μεριες του,κανει μπαμ ... και αν το εβαζα 30 ευρο λογικα θα ειχα μεγαλυτερο προβλημα , δεν ειναι και τοσο χαζοι οι του τελωνειου και αμα ξεκινουσαν καμμια ερευνα ... κλαυτα χαραλαμπε ...
Επισεις ενα μικρο πακετακι με 2 αντιβαρα και 2 grips απο Αμερικη μεσω της ιδιωτικης UPS εχει μεινει στα αζητητα του τελωνειου στο αεροδρομιο στα Σπατα καθως μου ζητουσαν (UPS και τελωνειο) 130ευρο για δεμα που κοστισε με τα μεταφορικα 100 ευρο .
Επισης μη ξεχασεις να ρωτησεις αμα το εχουν σε stock, και αν οχι, ποσες μερες χρειαζονται για να το εχεις στη πορτα σου , μη βρεθεις προ εκπληξεως .
Αμα πιστευεις πως αξιζει η υπομονη (εως και ενα μηνα στη χειροτερη περιπτωση) και το σχετικο ρισκο για 200ευρο διαφορα τοτε , Do it .
Προσωπικη μου συμβουλη , ψαξε καλυτερα στο web , να βρεις καλες τιμες απο γερμανια ή αγγλια ( εκεί συνηθίζονται οι καλές τιμές ) που ειναι EU και δε θα ανησυχήσεις για τιποτα ή πηγαινε στο γειτονικο σου μαγαζακι με AGV και ρωτα τον αμα ..."γινετε καμμια καλυτερη τιμη".Πολυ πιθανο να σου κοψει κανα 50αρικο και θα εχεις και μια καλυτερη εξυπηρετηση σε σχεση με ενα online shop .
================================================================================================
I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.