project, προβολάκια! ¶
Από: vagtyrp στις 25/02/2011 9:31 μμ.
τα βλέπετε πρόχειρα τοποθετημένα. τα συγκεκριμένα έχουν φτιαχτεί για να μπουν σε ένα cbf, αλλά τα βάλαμε πάνω για τις φωτογραφίες που θα ποστάρω και παρακάτω.το προβολάκι είναι έτοιμο, αλλά ο κ. σαββίδης θα κατασκευάσει την βάση έτσι ώστε να κάθεται ακριβώς οριζόντια με το έδαφος και παράλληλα με τη μηχανή στο σημείο που φαίνεται στις φώτο, χωρίς να γρατζουνίσει το πλαστικό καπάκι της μηχανής.
είναι αλογόνου, 35 ή 55 Watt, και προσαρμόζεται το άνοιγμα που θές να πετύχεις στο φώς.
η βάση θα στηρίζεται πάνω στη μηχανή με μία βίδα στην ίδια θέση που υπάρχει ήδη.
το κόστος για τα 2 προβολάκια με πλήρη καλωδίωση και διακόπτη είναι 120 ευρώ, ενώ χωρίς την καλωδίωση 90 ευρώ.
χρόνος κατασκευής της βάσης, 1 μήνας το πολύ, κατά το οποίο διάστημα η βάση θα σχεδιαστεί στο χαρτί, θα φτιαχτεί και θα δοκιμαστεί αρκετές φορές πάνω στη μηχανή μου, μέχρι να πάρει την οριστική της μορφή.
μέχρι στιγμής θα φτιάξει για μένα και τον φώτη( fpapad ).
επικοινώνησα τηελφωνικά με τον admin, και μου είπε να το ποστάρω ελεύθερα....δεν ήθελα να φανεί ώς διαφήμιση, και ούτε κερδίζω κάτι από αυτό. θα πληρώσω κανονικά τα δικά μου.απλά αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να απευθυνθεί στο κατάστημα. έμπορος και μηχανικός είναι ο άνθρωπος, αν δεί ενδιαφέρον μπορεί να ασχοληθεί εκτενέστερα. θα του στείλω το σχετικό λινκ για να παρακολουθήσει το ποστ εδώ. κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη.