Rizoma led φλας

Rizoma led φλας  

Από: rAnger στις 24/11/2009 11:33 πμ.

Ρε παιδιά εδώ και μερικές μέρες μου χουν μπει σκέψεις για το συγκεκριμένο φλασάκι:

Για τα μπροστά του Τίγρη, όπως επίσης και για να καταργήσω τα πίσω αντικαθιστώντας τα με τη πατέντα που αναβουν μέσα στο κωλοφάναρο.

Για να γίνουν led ξέρει κανείς τι μετατροπείς χρειάζονται?

Επίσης μια απορία μου είναι πως θα φαίνονται πάνω στη μηχανή και είπα μπας και (bus and) τα εχει βάλει κανεις και μπορεί να ανεβάσει φωτό (λεμε τώρα!!)
"Do not blame God for having created the tiger, but thank him for not having given it wings."
[size=85:o7r8m6d3]Indian proverb

Re: Rizoma led φλας  

Από: Sprinter στις 24/11/2009 11:38 πμ.

Πολυ διαστημικό ρε παιδί μου Γενικώς οι μετατροπές σε led στα φλας απαιτουν μια αντίσταση σε παράλληλη σύνδεση εκτός κι αν το πράμα που βάζεις την εχει ενσωματωμένη.
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Από: Aris. στις 24/11/2009 1:32 μμ.

Η rizoma δεν κανει προχειροδουλειες ειμαι σχεδον σιγουρος πως οτι χρειαστεις (εαν) θα το εχει μεσα η συσκευασια. Καλου κακου δεν χανεις τιποτα να κανεις κανα 2 ερωτησεις στο http://www.moto-outlet.gr/
Εχει και τηλεφωνα στο λινκ .
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: triplepower στις 24/11/2009 1:37 μμ.

το πισω led με φλας το σκεφτηκα κ εγω για το στριτακι μ αλλα μετα αλλαξα γνωμη γιατι το θεωρω λίγο επικίνδυνο.....εδω σε τσακιζουν με τα κανονικα φλασ,σκεψου με αυτο π δεν φαινεται τοσο ετσι κ αλλιως απο μονο του....κ εγω πηγα να κολλησω με το αυτοκίνητο πανω σε ενα Ζ που ειχε τετοιο led....

Από: Piki στις 24/11/2009 8:56 μμ.

Κοίταξε αυτό μπορεί να σε ενδιαφέρει...
http://www.mainstreet.gr/ForumTriumph/viewtopic.php?f=3&t=1641
όποιος φυλάει τα ρούχα του και έχει τα μισά,
να προσέχει χρειάζεται διπλά!