Sprinter"nikbalance".κανενα manual ξερετε αν ξανακυκλοφορησε πουθενα? ενα που "γυρισε" λιγο το εχασα....και στα ψαξιματα γενικα που κανω,μονο για παλιοτερα Triumph εχω βρει κατι...εχει καμμια ιδεα ο sprinter μηπως?,,,δειχνει να εχει αποψη για οτι υπαρχει στο κοσμο ..θα μας δωσεις τα φωτα σου αρχηγε? "
Πριν σου δώσω την πληρωμένη απάντηση, να σε ρωτήσω πρώτα πόσα εχεις δωσει μέχρι τώρα σε αξεσουάρ και πόσα σκοπεύεις να δώσεις?"
Μμαρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι αρχηγε...λοιπον με τα 1000 ευρωπουλα δωρο της αντ/πειας πηρα ¨διπλο σταντ,gel σελα και μια ψηλη ζελατινα.
Εκτοτε που λες αρχηγε μου, ψωνισα με 50 ευρουλακια μια zero gravity του κουτιου,καθοτι ενα μελος σταθηκε τυχερο και κονομισε μια δωρο απο την εν λογω εταιρεια! Ετσι μου εκανε και προσφορα.
Πουλησα κι εγω με τη σειρα μου τη ζελατινα που φοραγα( την ψηλη) για επισης 50 ευρουλακια συν τη μαμα δωρο..προσφορα κι εγω αρχηγε μου διοτι κραταμε οτι εχουμε μονο χαριζοντας το...αστο αυτο το τελευταιο ισως να σε μπερδεψει.......
Και μαζι μαυτα πουλησα και τη μαμα σελα καθοτι βρεθηκα ηδη στην ολη διαδικασια στη καταπληκτικη τιμη των 180 ευρω...
Οποτε για να σου απαντησω αρχηγε μου..αυτη τη στιγμη ειμαι 180 ευρω πιστωτικος οσον αφορα τις αγορες μου για αξεσουαρ και οπως ισως να αντιλαμβανεσαι δεν σκοπευω να χαλασω και πολλα...το τιμονακι λεω να αλλαξω με κανενα μαυρο ετσι για το γουστο και αντε να μου κανω δωρο και καμμια arrow,kn φιλτρο κατα τις γιορτες η την ανοιξη για να σκαω καμμια γκαζια σε κανα στραβο που εχει κλεισει τη λωριδα στη κηφισιας,βολιαγμενης κτλ.
Αυτα αρχηγε μου,και σευχαριστω προκαταβολικα για το ενδιαφερον!!!