Re: SC εξάτμηση ¶
Από: ad1 στις 28/08/2011 9:39 μμ.
Αν υπαρχει καποιος ας βαλει/στειλε οσες περισσοτερες φωτο μπορει γιατι εχω φαει τον τοπο και δεν εχω βρει σε λευκο.
Από: john doufexis στις 29/08/2011 11:55 πμ.
Από: epistimon στις 29/08/2011 4:34 μμ.
Από: Barbadinos στις 29/08/2011 5:31 μμ.
epistimon"παιδια δεν ξερω αν αξιζει να δωσει κανεις τοσα λεφτα για μια εξατμηση και να εχει τετοια προβληματα(μπαγκαζιερα -φλασακια-ξεκολλημα το carboon)εγω που την εφτιαξα μονος μου τη μαμα εξατμηση εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος και απο αποδοσει (6.8 αλογα με δυναμομετρηση) και απο ηχο και κανενα προβλημα με θερμοκρασιες.οποος θελει μπορει να τι δει και να την ακουσει και να μου πει τι γνωμη του και βεβαια το σημαντικο δεν στοιχησε τοσα λεφτα που εχουν οι αλλες εξατμησεις."
Από: galileos στις 29/08/2011 6:36 μμ.
Barbadinos"epistimon"παιδια δεν ξερω αν αξιζει να δωσει κανεις τοσα λεφτα για μια εξατμηση και να εχει τετοια προβληματα(μπαγκαζιερα -φλασακια-ξεκολλημα το carboon)εγω που την εφτιαξα μονος μου τη μαμα εξατμηση εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος και απο αποδοσει (6.8 αλογα με δυναμομετρηση) και απο ηχο και κανενα προβλημα με θερμοκρασιες.οποος θελει μπορει να τι δει και να την ακουσει και να μου πει τι γνωμη του και βεβαια το σημαντικο δεν στοιχησε τοσα λεφτα που εχουν οι αλλες εξατμησεις."
Οταν λες μονος σου;"
Από: Barbadinos στις 29/08/2011 6:46 μμ.
Barbadinos"epistimon"παιδια δεν ξερω αν αξιζει να δωσει κανεις τοσα λεφτα για μια εξατμηση και να εχει τετοια προβληματα(μπαγκαζιερα -φλασακια-ξεκολλημα το carboon)εγω που την εφτιαξα μονος μου τη μαμα εξατμηση εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος και απο αποδοσει (6.8 αλογα με δυναμομετρηση) και απο ηχο και κανενα προβλημα με θερμοκρασιες.οποος θελει μπορει να τι δει και να την ακουσει και να μου πει τι γνωμη του και βεβαια το σημαντικο δεν στοιχησε τοσα λεφτα που εχουν οι αλλες εξατμησεις."
Οταν λες μονος σου;"
Από: epistimon στις 29/08/2011 9:06 μμ.
Από: ad1 στις 04/09/2011 12:54 μμ.
Από: Tasos1050 στις 12/09/2011 1:15 μμ.