Shark RSF3

Shark RSF3  

Από: HelenKoR στις 14/04/2010 3:49 μμ.

πριν κανα 2μηνο ειπα κι εγω "ωρα να αλλαξω κρανος"

..... τι το θελα?

με την λογικη οτι το κρανος που ειχα μεχρι τοτε (Shark S800) ηταν αστερι, πραγματικα παρα πολυ καλο(ουτε κουναγε,ουτε ανοιγε η ζελατινα,ουτε θαμπωνε ευκολα) ειπα να προτιμησω παλι την Shark μιας και δεν με ειχε συγκινησει καποιο κρανος αλλης εταιριας.

ετσι ειπα να παρω το RSF3

κακο, κακο κρανος!

δεν ξερω τι γινεται αν πηγαινεις με πολλα χλμ/ωρα παντως μεσα στην πολη αν εχεις ανοιχτους τους αεραγωγους κανει θορυβο και ειναι ελεεινα εκνευριστικο. δεν περιμενα κατι τετοιο και εχω ψιλοξενερωσει

το συγκεκριμενο μοντελο το εχει κανενας αλλος απο δω μεσα?
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Re: Shark RSF3  

Από: ATN PANOS στις 14/04/2010 4:29 μμ.

νομιζω οτι εισαι η μοναδικη που το εχει αγορασει πανελλαδικα!!!
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Από: bekris στις 14/04/2010 4:40 μμ.

Δεν είναι και πολυφορεμένη μάρκα ...

Από: HelenKoR στις 15/04/2010 1:50 μμ.

@πανο αυτο να μου το ελεγες πριν το παρω

@bekri μην κοιταζεις τι κανουν οι (παρα) πολλοι . γιατι αν κοιταζα τι παιρνουν οι αλλοι τοτε θα ειχα αγορασει καποιο σπαστο λευκο (οχι οτι δεν το σκεφτηκα! απλως δεν ειχα μαυρο δερματινο dainese να παριστανω τον μπατσο )

Από: bekris στις 15/04/2010 3:13 μμ.

Το "σπαστό" τι μάρκα είναι ? Βγάζει και η "ΝΤΑΕΝΕΖΕ" κράνη ?

Καλά κάνεις και δεν ακολουθείς τα πλήθη απλά σε θέματα ασφάλειας που πλέον έχουν και αρκετή τεχνολογία δεν το πολυρισκάρεις...
Αν και το θέμα σου είναι ο θόρυβος που σε αυτό μόνο η "φόρμα του κράνους'' παίζει ρόλο και κατά πόσο ταιριάζει στο κεφάλι σου, αυτός είναι ο νο 1 κανόνας και τίποτα άλλο.
Εμένα πχ τα KBC δεν με βολεύουν με τίποτα...

Από: ATN PANOS στις 15/04/2010 3:46 μμ.

HelenKoR"@πανο αυτο να μου το ελεγες πριν το παρω

@bekri μην κοιταζεις τι κανουν οι (παρα) πολλοι . γιατι αν κοιταζα τι παιρνουν οι αλλοι τοτε θα ειχα αγορασει καποιο σπαστο λευκο (οχι οτι δεν το σκεφτηκα! απλως δεν ειχα μαυρο δερματινο dainese να παριστανω τον μπατσο )"

δεν φταιω εγω.
πρωτα το αγορασες και μετα μου το ειπες..
αν και νομιζω οτι σου εχω βρει λυση. το ψαχνω!!!
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Από: Polymhxanos στις 15/04/2010 6:37 μμ.

HelenKoR"πριν κανα 2μηνο ειπα κι εγω "ωρα να αλλαξω κρανος"..... τι το θελα? "

Αφού τόχουμεπει 1 εκ φορές , με τις αλλαγές δεν τα πας καλά εσύ, τι επιμένεις και χαλιέσαι;

HelenKoR"κακο, κακο κρανος!"

Τιμωρία στην γωνία μην ξεχάσεις να το βάλεις! Δε μου λες; Το χαζομπούρμπουλο μεγαλώνει κανονικά; Το κόβω για γατί, με ψυχολογικά με εσένα για συγκάτοικο...

HelenKoR"δεν ξερω τι γινεται αν πηγαινεις με πολλα χλμ/ωρα παντως μεσα στην πολη αν εχεις ανοιχτους τους αεραγωγους κανει θορυβο και ειναι ελεεινα εκνευριστικο. δεν περιμενα κατι τετοιο και εχω ψιλοξενερωσει. Το συγκεκριμενο μοντελο το εχει κανενας αλλος απο δω μεσα?"

Που να ξέρεις με το Θκούτερ... Να το πετάξεις και να πάρεις κάτι που να είναι πραγματική μοτό. Μεγάλωσες πια... Μέση λύση, σβήνε το μοτέρ στις κατηφόρες έστω. Όχι, ούτε εδώ μέσα, ούτε στις Βαλκανικές Χώρες πρέπει να κυκλοφορεί άλλο πεθθώ Θκούτερ σαν το δικό σου...
1748 μίλια >>> http://forcev4.blogspot.gr/2017/08/1748-miles.html

Από: Aris. στις 15/04/2010 8:19 μμ.

Τι τα θες μωρε και συ τα fullface κρανη με το scooter , γινε λιγο ρετρο να εισαι και " "
Ουτε προβληματα με αεροεισαγωγες ...
Δεν λεω ωραιο ειναι , αν ειναι αυτο ....

Αλλα...και αυτα δεν ειναι ασχημα !

Κατι σε πιο mean ...

Κατι σε πιο οικονομικο ?...

Κατι σε ακομα πιο οικονομικο? ....

Υ.Γ. Καλως ορισες btw , αν θες πες μας 2 λογια για σενα στην ενοτητα για τους νεους χρηστες!

================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: HelenKoR στις 16/04/2010 9:57 πμ.

bekris"Βγάζει και η "ΝΤΑΕΝΕΖΕ" κράνη ?
"

βασικα Ναι!
αλλα δεν νομιζω να ειναι dainese αυτα που "κυκλοφορουν"

---------
Αρη εχω ευαισθησια στον λαιμο και κρυωνω ευκολα μωρε
αλλά με τετοια οικονομικη κριση ισως επιλεξω την οικονομικοτερη λυση που μου προτεινεις
ξερεις μηπως αν με την αγορα ενος τετοιου "κρανους" σου κανουν δωρο το παπακι?
μου φαινεται καλυτερο απο το σκουτερ μου

--------
Το χαζομπουρμπουλο το πατησε αυτοκινητο προχθες και ειμαστε λιγο ..... ξερεις .... καπως
εχει χτυπησει πολυ ασχημα στο ποδι

------
ΥΓ. Δεν θελω