riplepower"Δεν ειναι ίδιες.με τα μεταφορικα ίσως πατσιζουν....."
Πατσιζουν και με το παραπανω ...
riplepower"...προβλημα με την διαθεσιμότητα ..."
riplepower"Ενω απο εξω ...το πολύ σε 5 μερες "
Ησουν
παρα πολυ τυχερος ως τωρα. Δεν εχεις δει ακομα την κακη πλευρα του inet shopping απο 3ες χωρες εκτος EU... και δεν μιλαω μονο για καθυστεριση 2μηνων και βαλε ...
Να σου φερω ενα παραδειγμα με παραγγελεια ενα σετ πιστολιου τατουαζ απο το Honk Kong που ολα βαιναν καλως μεχρι που τους απαγορευτηκε η εισοδος στην Ελλαδα επειδη τα χρωματα που ειχε το σετ δεν ειχαν "CE".
Προφανως θα τα χαρει και αυτα ο τελωνιακος ,οπως και τα δικα μου γκριπ-αντιβαρα αλλωστε
Επισεις...
Αν καποιος εχει περισσοτερες πιθανοτητες να εχει stock στην προκειμενη περιπτωση ειναι το μοτο αουτλετ μιας που εχει και μαγαζι , τα περισσοτερα site - online shops συνηθως ειναι ενας Η/Υ ολος και ολος, ουτε καν μια αποθηκη.
Μεσαζοντες , αραχτοι στο σπιτι τους , μπροστα στο pc.
Αντιθετως τα ιδια γκριπ/αντιβαρα τα ξαναματαπαρηγγειλα -απο το αουτλετ στην ιδια τιμη με λιγοτερα μεταφορικα- την Δευτερα το μεσημερι και τα παρελαβα τεταρτη πρωι.
Οσων αφορα τους Ιταλους ... εκει να δεις χαλια ... που μου ειχε τραβηξει το 100αρικο καλα καλα απο την πιστωτικη και μετα απο παρεξηγηση στο τι ακριβως ηθελα να παραγγειλω ..ειχα βρεθει για μια εβδομαδα με -100 ευρο και η παραγγελεια ακομα να μην εχει κατοχυρωθει και ο Ιταλος απο την αντιπερα οχθη να μου λεει "io nο capito"
Εκει να δεις τσατιλες ..
================================================================================================
I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.