tailbag για street triple?

Re: tailbag για street triple?  

Από: Cpt. Haddock στις 03/09/2010 9:56 πμ.

Δεν έχει τυχει να δω απο κοντα kriega αλλα εχω ακουσει οτι ειναι κορυφαίες απο πλευράς ποιότητας. Σιγουρα δεν ειναι βαλιτσες για καθημερινη χρηση στην πόλη αλλα για ταξιδι.

Sprinter, ξερεις εαν οι δυο πλαινες (us10) μπορούν να μπουν σα σαμαρια;
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Από: Sprinter στις 03/09/2010 10:21 πμ.

Cpt. Haddock"Δεν έχει τυχει να δω απο κοντα kriega αλλα εχω ακουσει οτι ειναι κορυφαίες απο πλευράς ποιότητας. Σιγουρα δεν ειναι βαλιτσες για καθημερινη χρηση στην πόλη αλλα για ταξιδι.

Sprinter, ξερεις εαν οι δυο πλαινες (us10) μπορούν να μπουν σα σαμαρια;"

Καλή ερώτηση. Δεν είναι από τα supported configurations γιατι αυτή η σειρά είναι φτιαγμένη να πατάει πάνω στη σέλλα ή τα 10 πάνω η στο πλάι του 20, αλλά πρέπει να πάω σπίτι να ρίξω μια ματιά να δώ τι πατέντα θα μπορούσε να γίνει με τα λουριά. Θα πρέπει να πιάσει λουρί και από το κάτω μέρος της ουράς φαντάζομαι.

Apropos να πώ πώς εχω ακούσει πώς και τα σακίδια πλάτης που έχουν είναι εξαιρετικά με πολύ καλό ασφαλές και ανατομικό σύστημα στήριξης στην πλάτη.
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Από: Cpt. Haddock στις 03/09/2010 10:53 πμ.

Sprinter"
Cpt. Haddock"Δεν έχει τυχει να δω απο κοντα kriega αλλα εχω ακουσει οτι ειναι κορυφαίες απο πλευράς ποιότητας. Σιγουρα δεν ειναι βαλιτσες για καθημερινη χρηση στην πόλη αλλα για ταξιδι.

Καλή ερώτηση. Δεν είναι από τα supported configurations γιατι αυτή η σειρά είναι φτιαγμένη να πατάει πάνω στη σέλλα ή τα 10 πάνω η στο πλάι του 20, αλλά πρέπει να πάω σπίτι να ρίξω μια ματιά να δώ τι πατέντα θα μπορούσε να γίνει με τα λουριά. Θα πρέπει να πιάσει λουρί και από το κάτω μέρος της ουράς φαντάζομαι.

Apropos να πώ πώς εχω ακούσει πώς και τα σακίδια πλάτης που έχουν είναι εξαιρετικά με πολύ καλό ασφαλές και ανατομικό σύστημα στήριξης στην πλάτη."

Δεν ξέρω εαν θα μπορούσε να πιάσει στα πλαϊνά καγκελα (που τα έχω ήδη για τις βαλίτσες - προσθαφαιρούμενα).

Ναι, ειδα και τα σακίδια πλάτης, φαινονται οντως εξαιρετικα με το ματι.
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Από: Sprinter στις 03/09/2010 11:11 πμ.

[quote="Cpt. Haddock":8ya76pws]
Sprinter"

Apropos να πώ πώς εχω ακούσει πώς και τα σακίδια πλάτης που έχουν είναι εξαιρετικά με πολύ καλό ασφαλές και ανατομικό σύστημα στήριξης στην πλάτη."

Δεν ξέρω εαν θα μπορούσε να πιάσει στα πλαϊνά καγκελα (που τα έχω ήδη για τις βαλίτσες - προσθαφαιρούμενα).

Ναι, ειδα και τα σακίδια πλάτης, φαινονται οντως εξαιρετικα με το ματι.[/quote:8ya76pws]

Θεωρητικώς δε βλέπω λόγο να μη μπορούν να πιάσουν στα πλαινα κάγκελα με κάποιο τρόπο σχετικά εύκολα. Σε σχαρίτσα (τη βάση της βάσης του Topcase της Τ για το Σπριντ) που τα έχω δοκιμάσει μια χαρά τα στήριξα και το 10 και το 20.

Βασικά 2 λουριά είναι με αρσενικά κλιπς στις δύο άκρες. Πρέπει να στηριχθουν με κάποιο τρόπο που θα σφίγγουν σωστά και δε θα γλιστρούν από τη θέση τους.

ΥΓ. Χαιρετίσματα στον Κνούτ.
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Από: Natassa_triple στις 03/09/2010 12:13 μμ.

Ευχαριστώ πολύ krysta κ λοιποί!! Ήσασταν κατατοπιστικότατοι!!

Έστειλα από χθες email στην εταιρεία για να μου πουν αν μπορώ να βάλω τα χρήματα σε ένα λογαριασμό με σκοπό να παραγγείλω το US10, αλλά δεν μου έχει απαντήσει κάποιος... Οπότε ακόμα αναμένω...

Από: Natassa_triple στις 20/09/2010 2:25 μμ.

To 10λιτράκι kriega ήρθε κ ήδη κάναμε το πρώτο μας ταξίδι το ΣΚ που πέρασε.
Εκτός του ότι χωράει πράγματα που δεν φαίνεται ότι παίρνει, δεν εκανε κιχ κ ούτε που κουνήθηκε από τη θέση του. Πολύ χρηστικό κ πρακτικό για την καθημερινή μου μετακίνηση κ μπαίνει κ βγαίνει πολύ εύκολα.

Ευχαριστώ που μου το προτείνατε, θα ακολουθήσουν σίγουρα κ το 20λιτρο κ το δεύτερο 10λιτρο

Από: guraki στις 01/10/2010 1:44 μμ.

http://www.motoraid.eu/shop/article_inf ... cles_id=30
Παιδες σορρυ(που λενε οι μορφωμενοι...) αλλα ειδα τωρα το τοπικ.τα φερνει το motoraid ta Kriega και εχω ηδη αγορασει 3 και ειναι οντως ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ!Εχω την 20λιτρη μονιμα σαν τανκ μπαγκ πανv στο Tiger!!!!!Ο,ι πληροφορια θελετε ρωτηστε !!!