Re: tailbag για street triple? ¶
Από: Cpt. Haddock στις 03/09/2010 9:56 πμ.
Sprinter, ξερεις εαν οι δυο πλαινες (us10) μπορούν να μπουν σα σαμαρια;
Από: Cpt. Haddock στις 03/09/2010 9:56 πμ.
Από: Sprinter στις 03/09/2010 10:21 πμ.
Cpt. Haddock"Δεν έχει τυχει να δω απο κοντα kriega αλλα εχω ακουσει οτι ειναι κορυφαίες απο πλευράς ποιότητας. Σιγουρα δεν ειναι βαλιτσες για καθημερινη χρηση στην πόλη αλλα για ταξιδι.
Sprinter, ξερεις εαν οι δυο πλαινες (us10) μπορούν να μπουν σα σαμαρια;"
Από: Cpt. Haddock στις 03/09/2010 10:53 πμ.
Sprinter"Cpt. Haddock"Δεν έχει τυχει να δω απο κοντα kriega αλλα εχω ακουσει οτι ειναι κορυφαίες απο πλευράς ποιότητας. Σιγουρα δεν ειναι βαλιτσες για καθημερινη χρηση στην πόλη αλλα για ταξιδι.
Καλή ερώτηση. Δεν είναι από τα supported configurations γιατι αυτή η σειρά είναι φτιαγμένη να πατάει πάνω στη σέλλα ή τα 10 πάνω η στο πλάι του 20, αλλά πρέπει να πάω σπίτι να ρίξω μια ματιά να δώ τι πατέντα θα μπορούσε να γίνει με τα λουριά. Θα πρέπει να πιάσει λουρί και από το κάτω μέρος της ουράς φαντάζομαι.
Apropos να πώ πώς εχω ακούσει πώς και τα σακίδια πλάτης που έχουν είναι εξαιρετικά με πολύ καλό ασφαλές και ανατομικό σύστημα στήριξης στην πλάτη."
Από: Sprinter στις 03/09/2010 11:11 πμ.
Sprinter"Cpt. Haddock"Δεν έχει τυχει να δω απο κοντα kriega αλλα εχω ακουσει οτι ειναι κορυφαίες απο πλευράς ποιότητας. Σιγουρα δεν ειναι βαλιτσες για καθημερινη χρηση στην πόλη αλλα για ταξιδι.
Καλή ερώτηση. Δεν είναι από τα supported configurations γιατι αυτή η σειρά είναι φτιαγμένη να πατάει πάνω στη σέλλα ή τα 10 πάνω η στο πλάι του 20, αλλά πρέπει να πάω σπίτι να ρίξω μια ματιά να δώ τι πατέντα θα μπορούσε να γίνει με τα λουριά. Θα πρέπει να πιάσει λουρί και από το κάτω μέρος της ουράς φαντάζομαι.
Apropos να πώ πώς εχω ακούσει πώς και τα σακίδια πλάτης που έχουν είναι εξαιρετικά με πολύ καλό ασφαλές και ανατομικό σύστημα στήριξης στην πλάτη."
Από: Natassa_triple στις 03/09/2010 12:13 μμ.
Από: Natassa_triple στις 20/09/2010 2:25 μμ.
Από: guraki στις 01/10/2010 1:44 μμ.