Tiger 800 ABS τακάκια ¶
Από: Harrys στις 18/07/2012 4:42 μμ.
ευχαριστώ πολύ
Από: Harrys στις 18/07/2012 4:42 μμ.
Από: dimchrist στις 18/07/2012 5:14 μμ.
Από: Harrys στις 18/07/2012 5:30 μμ.
dimchris"Το ABS δεν παίζει ρόλο.
Αν θες της Triumph τότε πήγαινε στο Σάκη (Κόντης στο Πολύγωνο) που τα δίνει σε καλή τιμή, διαφορετικά δοκίμασε τα EBC που αρκετοί από εδώ μέσα χρησιμοποιούν και είναι αρκετά ευχαριστημένοι σε σχέση και με την τιμή τους βέβαια που είναι ακόμα πιο φθηνά - ειδικά αν τα πάρεις από εδώ:
takakia-ebc-t3272.html
Ευχαριστώ για την απάντηση
Υ.Γ. Τα EBC συνήθως τα έχει και ο Σάκης"
Από: Cpt. Haddock στις 18/07/2012 6:45 μμ.
Harrys"dimchris"[...] και τα συγκεκριμένα ελαστικά της TRIUMPH.""
Από: Harrys στις 18/07/2012 6:54 μμ.
Harrys"dimchris"[...] και τα συγκεκριμένα ελαστικά της TRIUMPH.""
Από: Cpt. Haddock στις 18/07/2012 7:38 μμ.
Από: Harrys στις 18/07/2012 8:15 μμ.
Cpt. Haddock"Προφανώς γιατι αλλιως θα πάει χαμένη η συμφωνια με την Pirelli για προμηθεια ελαστικών.
Btw να θυμηθω να διαβασω το μανιουαλ του 1050 γιατι τόσα χρονια που βαζω διαφορους τυπους ελαστικών, κινδυνευω και δεν το ξερω.... "
Από: Cpt. Haddock στις 18/07/2012 8:35 μμ.
Harrys"Cpt. Haddock"Προφανώς γιατι αλλιως θα πάει χαμένη η συμφωνια με την Pirelli για προμηθεια ελαστικών.
Btw να θυμηθω να διαβασω το μανιουαλ του 1050 γιατι τόσα χρονια που βαζω διαφορους τυπους ελαστικών, κινδυνευω και δεν το ξερω.... "
Δε σου είπα τι πιστεύω εγω αλλά τι γράφει το manual. Eξάλλου το 800xc φοράει τα bridgestone και αυτό που έχει abs...άρα προφανώς και δεν ισχύει.."
Από: dimchrist στις 18/07/2012 8:50 μμ.
Από: mastersam13 στις 19/07/2012 5:15 πμ.
Από: Panos69 στις 19/07/2012 9:58 πμ.
Harrys"Cpt. Haddock"Προφανώς γιατι αλλιως θα πάει χαμένη η συμφωνια με την Pirelli για προμηθεια ελαστικών.
Δε σου είπα τι πιστεύω εγω αλλά τι γράφει το manual. Eξάλλου το 800xc φοράει τα bridgestone και αυτό που έχει abs...άρα προφανώς και δεν ισχύει.."
Από: dimchrist στις 19/07/2012 10:21 πμ.
Panos69"
Στην Αγγλία π.χ. όμως υπάρχει ο κίνδυνος να μην σε αποζημιώσει η ασφαλιστική σου εταιρεία αν φοράς λάστιχα που δεν είναι εγκεκριμένα από τον κατασκευαστή. Και δεν μιλάμε για τις σωστές διαστάσεις μόνο. Μιλάμε για συγκεκριμένη μάρκα/μοντέλο. "
Από: Panos69 στις 19/07/2012 11:04 πμ.
dimchris"Panos69"
Στην Αγγλία π.χ. όμως υπάρχει ο κίνδυνος να μην σε αποζημιώσει η ασφαλιστική σου εταιρεία αν φοράς λάστιχα που δεν είναι εγκεκριμένα από τον κατασκευαστή. Και δεν μιλάμε για τις σωστές διαστάσεις μόνο. Μιλάμε για συγκεκριμένη μάρκα/μοντέλο. "
Δηλαδή μετά από 5-6 χρόνια όταν σταματήσουν π.χ. τα Bridgestone Battlewing & τα υπόλοιπα εγκεκριμένα ελαστικά από τον κατασκευαστή να βγαίνουνε στο εμπόριο τι θα κάνουμε? Τότε θα βάζουμε ότι θέλουμε αλλά με το φόβο ότι η ασφαλιστική δε θα μας αποζημιώσει?
Αυτά ισχύουν σε ακραίες περιπτώσεις ακόμα και για την τυπική Αγγλία. Κοιτάς να μη βάζεις εντελώς διαφορετικό λάστιχο π.χ. racing/γόμα (στο Tiger 800) και να ανταποκρίνεται στην αντίστοιχη κατηγορία που είναι το μηχανάκι."
Από: dimon στις 24/09/2012 2:55 μμ.
Harrys"dimchris"Το ABS δεν παίζει ρόλο.
Αν θες της Triumph τότε πήγαινε στο Σάκη (Κόντης στο Πολύγωνο) που τα δίνει σε καλή τιμή, διαφορετικά δοκίμασε τα EBC που αρκετοί από εδώ μέσα χρησιμοποιούν και είναι αρκετά ευχαριστημένοι σε σχέση και με την τιμή τους βέβαια που είναι ακόμα πιο φθηνά - ειδικά αν τα πάρεις από εδώ:
takakia-ebc-t3272.html
Ευχαριστώ για την απάντηση
Υ.Γ. Τα EBC συνήθως τα έχει και ο Σάκης"
Τώρα είμαι για σέρβις και στο Σάκη θα το κάνω (10000) οπότε να μην ασχοληθώ να μου τα αλλάξει αυτός κάνει καλές τιμές δηλαδή... απλά το λέω για το ABS μου είπε το επίσημο σέρβις ότι είναι ρυθμισμένο καλύτερα με αυτά τα τακάκια και τα συγκεκριμένα ελαστικά της TRIUMPH."