Tiger1050 Carbon rear hugger

Tiger1050 Carbon rear hugger  

Από: harrysvr στις 21/11/2009 12:34 μμ.

Αν θυμάμαι καλά πρέπει να το έχετε πάρει αρκετοί, οι πλαστικές ροδέλες μπαίνουν μετά τη βίδα ή κάτω από το carbon;(λογικά μετά τη βίδα αλλά για πέστε...)
Επίσης το σφίξιμο είναι όσο παίρνει ή λιγότερο λόγω ευαισθησίας του υλικού;(στη φώτο του έδωσα όσο έπαιρνε)
Τα λάδια που πετάγονται στο πλαστικό(φώτο) πως τα καθαρίζετε(γιατί με σαπουνάδα γίνονται χειρότερα, ελπίζω να εξαλειφθούν τώρα με το hugger), με wd40(μήπως χάνει τη γυαλάδα το χρώμα; ) ή κάτι άλλο;
Τέλος η κάτω αριστερή βίδα που πιάνει το carbon ήταν μεγαλύτερη στο stock προστατευτικό αλυσίδας ενώ τώρα που έβαλα τις βίδες του carbon είναι μικρότερη, έκανα καλά ή πιάνει και κάτι άλλο που δε φαίνεται απο την πίσω μεριά;

Re: Tiger1050 Carbon rear hugger  

Από: Sprinter στις 21/11/2009 3:02 μμ.

κηροζίνη η WD40 και μετά σαπουνάκι
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Από: doohan στις 21/11/2009 3:52 μμ.

..........
[size=200:29gvu26k]ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:41, διορθώθηκε 1 φορά συνολικά.

Από: harrysvr στις 21/11/2009 4:07 μμ.

Δηλ. με το μαμά φτερό δεν πέταγε;

Από: Aris. στις 21/11/2009 4:16 μμ.

Αυτα τα γρασολαδα πανω στα πλαστικα και στην εξατμιση τα καθαριζω με παραφυνελαιο. (Πουλανε στα φαρμακεια με 50λεπτα το μπουκαλακι των 100mg)
Πανακι , αφθονο παραφυνελαιο πανω του και ξεκιναω το τρηψιμο.
Οσο για την γυαλαδα και το χρωμα , παιζει να γινονται και πιο "ζωηρα"

Για τα υπολοιπα ερωτηματα σου , δεν εχω ιδεα
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: doohan στις 21/11/2009 4:23 μμ.

...........
[size=200:29gvu26k]ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:41, διορθώθηκε 1 φορά συνολικά.

Από: Sprinter στις 21/11/2009 7:11 μμ.

Aris."Αυτα τα γρασολαδα πανω στα πλαστικα και στην εξατμιση τα καθαριζω με παραφυνελαιο. (Πουλανε στα φαρμακεια με 50λεπτα το μπουκαλακι των 100mg)
Πανακι , αφθονο παραφυνελαιο πανω του και ξεκιναω το τρηψιμο.
Οσο για την γυαλαδα και το χρωμα , παιζει να γινονται και πιο "ζωηρα"

Για τα υπολοιπα ερωτηματα σου , δεν εχω ιδεα "

Παραφινέλαιο = κηροζίνη Γλίτωσε λεφτά παίρνοντας μπιτονάκι από βενζινάδικο και όχι μπουκαλάκι από φαρμακείο. Το ίδιο πράγμα ειναι, αυτό που παίρνεις εσύ ίσως ειναι πιο καθαρό και προφανώς δεν εχει πρόσθετα καύσης αλλα η κηροζίνη απ' το βενζινάδικο μια χαρα κάνει για όλη τη μηχανή.
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Από: harrysvr στις 21/11/2009 7:43 μμ.

Thanks παίδες, είχα παραφ. εδώ και χρόνια(καθάριζα την αλυσίδα στην μπέμπα)
Απλά αναρωτιέμαι μήπως χάνεται η γυαλάδα στα πλαστικά...

Από: strani στις 22/11/2009 8:22 πμ.

ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ POST ΤΟ ΠΑΡΑΦΙΝΕΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟ 1 ΓΙΑ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΥΣΙΔΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΜΕ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ ΣΚΟΥΠΙΖΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΠΑΛΟ ΠΑΝΙ {ΚΙΤΡΙΝΟ] ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΑ SUPERMARKET

Από: harrysvr στις 25/11/2009 5:32 μμ.

Τελικά μάπα μου φαίνεται το skidmarx carbon φτερό, πάλι πετάει γρασόλαδα η αλυσίδα, είπα κι εγώ με την προέκταση που είχε θα περιοριζόταν πολύ αλλά ΔΕΝ...

Από: harrysvr στις 02/12/2009 5:25 μμ.

Τελικά το παραφινέλαιο κάνει πολύ καλή δουλειά και γρήγορη!
Τώρα, στο carbon φτερό(είναι και skidmarx πανάθεμά το), παρατήρησα αυτά(φώτο) τα βαθουλώματα/τρύπες, σαν αστοχία υλικού φαίνεται(δε νομίζω να είναι απο πέτρες-θα είχε ραγίσει αν ήταν...), τι λέτε;

Από: Greem στις 03/12/2009 1:21 πμ.

δεν ειναι απο πετρες, απο φυσαλιδες αερα στο καλουπι ειναι. δεν ειναι προβλημα αλλα αν δεν σου αρεσει μπορεις να το φτιαξεις. καθαρισε το καλα, γεμισε τις τρυπες με epoxy, τριψε με ψιλο γυαλοχαρτο και περνα το βερνικι.
There goes one of God's own creatures. Too weird to live, too rare to die.

Από: Greem στις 03/12/2009 1:25 πμ.

αν και τωρα που το ξαναβλεπω εχει παρα πολλες φυσαλιδες. τριψε το πρωτα καλα με γυαλοχαρτο αλλα προσοχη να μην βγεις στα νηματα του carbon.

Από: Aris. στις 03/12/2009 1:38 μμ.

Και μενα κωλος ειναι το carbon flyscreen μου

Παρα πολλες ατελειες , φυσαλιδες ,θολουρες στο βερνικι.
Greem κανε μας λιγο πιο λιανο αυτο που ειπες για ενα "epoxy"? και τα γυαλοχαρτα και τι διαδικασια χρειαζεται , αν ειναι δυσκολο , αν υπαρχει φοβος να το κανεις χειροτερα αμα δεν ξερεις ...
θα το εκτιμουσα αν μπορουσες να γινεις πιο συγκεκριμενος
Δωσε και σωσε !!
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: Greem στις 04/12/2009 4:39 πμ.

Το ανθρακονιμα ειναι ενα "υφασμα" που εμποτιζεται με εποξικη ρητινη για να παρει το σχημα και τις ιδιοτητες που θελουμε. Το hugger του φιλου στο σημειο που μας εδειξε εχει πλεονασμα ρητινης οποτε μπορει να την "φαει" λιγο με γυαλοχαρτο. τις τρυπες που θα μεινουν να τις γεμισει με ρητινη, να τριψει παλι με γυαλοχαρτο την ρητινη που εβαλε και να το περασει βερνικι.
Για το flyscreen που λες δεν ξερω αν μπορεις να το κανεις, μερικες φοτο με το προβλημα ισως βοηθεισουν. Αν θυμαμαι καλα ειχες πει οτι ειναι πολυ λεπτο οποτε ισως ειναι καλητερα να το φτιαξεις απο την αρχη ή να προσθεσεις 1-2 στρωσεις carbon ακομα.
Για το αν θα το καταστρεψεις ή οχι δεν ξερω να σου απαντησω, ειναι καθαρα στο χερι σου. Βαλε καμια φοτο, αν θες, και πες μας ποσο το αγορασες για να δουμε αν αξιζει τον κοπο ή οχι.