Re: Αλλαγή μοτοσικλέτας! ¶
Από: vemar στις 22/09/2011 7:10 μμ.
Μόλις πουληθεί μια άλλη μοτοσυκλέτα που έχω.
Ααα μια τελευταία ερώτηση. Οταν παίρνετε μια στροφή με μεγάλη κλίση σε εναλλαγή νιώθετε να τραβάει το μπροστινό?
Από: zoomzoom στις 22/09/2011 9:25 μμ.
Από: redfoot στις 23/09/2011 12:03 πμ.
Από: black_power στις 23/09/2011 3:07 πμ.
Από: vemar στις 23/09/2011 11:21 πμ.
zoomzoom"Οχι δεν τραβάει.. Εμπνέει εμπιστοσύνη.. Βέβαια αυτό είναι σχετικό αλλά τουλάχιστον για μένα είναι μέγιστο σχολείο το triplaki.. Δεν νομίζω οτι υπάρχουν πολλά άτομα που μετάνιωσαν την αγορά του triple και όσοι το έκαναν (όπως και εγώ), ήταν που δεν πήραμε το R... Είναι μεγάλο μικρόβιο το άτιμο, όσο δένεσαι μαζί του τόσο και πιο πολύ το γουστάρεις και τουλάχιστον για μένα ελάχιστα είναι πλέον τα μηχανάκια που θα τραβήξουν το βλέμμα μου στο δρόμο.
Δεν λέω οτι έχουμε την καλύτερη μηχανή του κόσμου, σίγουρα όμως είναι μια μοτοσυκλετα που με την ιδιαιτερότητά της κερδίζει τον ιδιοκτήτη της.. Προχώρα άφοβα και θα με θυμηθείς.... "
Από: vemar στις 23/09/2011 11:26 πμ.
redf"ειναι μια ωραια μηχανη , που ξυπναει το χουλιγκαν που κρυβουμε μεσα μας οι περισσοτεροι. Εαν σου κανει κλικ οπτικα, εαν διαθετεις το χρημα και σου ταιριάξει στο test ride ορμα απλα λαβε υποψιν και τα μειοενεκτηματα (μεταπωληση, αντιπροσωπεία, ανταλλακτικα) και σταθμισε αναλογως. καλη αγορα "