Αλλαγη ελαστικων σε τιγρη

Αλλαγη ελαστικων σε τιγρη  

Από: xristosxal στις 20/02/2010 12:37 μμ.

Καλησπερα στην παρεα.θα ηθελα μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος γιατι ειμαι ασχετος με το θεμα στο τι λαστιχο να βαλω στον τιγρη μου γιατι τα μαμα θελουν επειγοντως αλλαγη.(χθες παραλιγο να εκανα την πρωτη αγορα οικοπεδου σε μια στροφη).Βρηκα τα continental ContiRoadAttack σε καλη τιμη 290 ευρω.Τα φοραει κανενας μηπως?ειναι καλα?help!!

Re: Αλλαγη ελαστικων σε τιγρη  

Από: fpapad στις 21/02/2010 1:39 πμ.

Ψάξε στο forum υπάρχει άπειρο υλικό για λάστιχα
Δεν μπορώ τώρα.... !!!! είμαι στο forum . . .

Από: Aris. στις 21/02/2010 9:25 πμ.

Oπως μου το συστησαν , ετσι σου το συστηνω .

Αξιοπιστο site απο Αγγλια με καλες τιμες

http://www.mandp.co.uk/

20 £ μεταφορικα και αμα κοιταξεις στο "TYRE OFFERS" παιζει να βρεις κατι που σου ταιριαζει σε πολυ χαμηλη τιμη. Εγω πηρα τα Qualifier με αρχικη τιμη 155€ το ζευγαρι

Για το τι λαστιχο θα βαλεις , δεν γνωριζω... αμα ψαχτεις στο φορουμ λιγο ομως σιγουρα θα βρεις απαντησεις
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: dimchrist στις 23/02/2010 11:28 πμ.

Το mandp όταν έχει special offers είναι επίφοβο στις ημερομηνίες (dot) καθώς ξεστοκάρει παλιά ελαστικά.
Οι τιμές βέβαια είναι πολύ καλές.
Aris με τη ημερομηνίες σου ήρθανε?

Triple Way

Από: Aris. στις 23/02/2010 11:56 πμ.

dimchris"Το mandp όταν έχει special offers είναι επίφοβο στις ημερομηνίες (dot) καθώς ξεστοκάρει παλιά ελαστικά.
Οι τιμές βέβαια είναι πολύ καλές.
Aris με τη ημερομηνίες σου ήρθανε?"

το εχω ηδη αναφερει σε αλλο θρεντ , τελη 09 το πισω , μεσα 07 το μπροστα Ειναι πολυ χαλια?
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: dimchrist στις 23/02/2010 12:13 μμ.

To πίσω είναι μια χαρά για να μην πω super για τα χρήματα που έδωσες.
Με το μπροστα έχεις ένα θέμα.

Triple Way

Από: ΑΓΓΕΛΟΣ στις 08/03/2010 1:27 μμ.

xristosxal"Καλησπερα στην παρεα.θα ηθελα μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος γιατι ειμαι ασχετος με το θεμα στο τι λαστιχο να βαλω στον τιγρη μου γιατι τα μαμα θελουν επειγοντως αλλαγη.(χθες παραλιγο να εκανα την πρωτη αγορα οικοπεδου σε μια στροφη).Βρηκα τα continental ContiRoadAttack σε καλη τιμη 290 ευρω.Τα φοραει κανενας μηπως?ειναι καλα?help!! "

PIRELLI ROSSO
TA EXEI Ο ΜΠΟΥΚΗΣ 270€. ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΛΕΓΕΤΑΙ "BUKIS WAY" ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ PEIRAIA KAI
L.BOULIAGMENHS(αγιος δημητριος)
ΓΥΡΙΣΕ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΚΑΙ Γ_-_-_ ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΠΛΕΟΝ!!

Από: mixalakis στις 09/03/2010 11:53 πμ.

Aris."Oπως μου το συστησαν , ετσι σου το συστηνω .

Αξιοπιστο site απο Αγγλια με καλες τιμες

http://www.mandp.co.uk/

20 £ μεταφορικα και αμα κοιταξεις στο "TYRE OFFERS" παιζει να βρεις κατι που σου ταιριαζει σε πολυ χαμηλη τιμη. Εγω πηρα τα Qualifier με αρχικη τιμη 155€ το ζευγαρι

Για το τι λαστιχο θα βαλεις , δεν γνωριζω... αμα ψαχτεις στο φορουμ λιγο ομως σιγουρα θα βρεις απαντησεις "

Και εγώ πήρα από εκεί τα qualifier με συνολικό κόστος 215€ μαζί με τα μεταφορικά και τα περαστικά!
Δεν ξέρω τώρα που έχει πέσει το ευρώ πόσο πάει.

Όταν τα παρήγγειλα έγραψα στις παρατηρήσεις ότι ήθελα να είναι παραγωγής του 2009, που πράγματι ήταν.