κωστή, πιστεύω το τόπικ είναι πολύ σωστό, όπως και πιστεύω ότι όλα αυτά τα κωλόπαιδα παρακολουθούν τα φόρουμ.ίσως θα ήταν μια καλή αρχή να μην αναγράφεται ή τουλάχιστον να μην φαίνεται το πού μένουμε, ούτε καν σαν αθήνα ή θεσ/κη κλπ, και βλέπουμε.
όσων αφορά εμένα κουβαλάω πάντα ένα λουκέτο της abus, χωρίς συναγερμό με κόστος 80 ευρώ αν θυμάμαι καλά. επειδή όμως άμα θέλουν να την σηκώσουν θα την σηκώσουν, και δεν σε σώζει ούτε το gps, πληρώνω 600 ευρώ το χρόνο στην interamerican ασφάλεια κλοπής, ολική, που όπως έχω ξαναπεί, είναι η μοναδική που δίνει 100%.καλύτερα έτσι παρά χωρίς μηχανή και το δάνειο να παραμένει........όλα τα άλλα είναι ημίμετρα που πιθανώς να καθυστερήσουν τους ερασιτέχνες, όπως έγινε και στα παιδιά. του αιμίλιου, το είχε και κουκλί...θα το έκλεβα και εγώ, ετσι που το έχει.....
επιπλέον πάντα σε πάρκινγκ, έστω και πιλοτής, καλυμένο με κουκούλα, να μην δίνει στόχο, και .............τύχη...............ή πουλάμε όλοι τα τιγράκια και παίρνουμε βαρκαντέρο που δέν έχει κλαπεί ούτε μία εδώ και 2-3 χρόνια!!!!!!!!!!!!!
τί να πω ,μακάρι να βρεθούν τα κλεμένα και να φάνε ένα γαμήσι τα κωλόπαιδα, που δεν είναι και πολύ παιδάκια...αλλά και αυτοί που τους βοηθούν.....( έχω ακούσει για κύκλωμα με ασφαλιστές, αστυνομικούς κλπ....)