γαντια και διοδια

γαντια και διοδια  

Από: starsailor στις 13/04/2010 12:59 μμ.

Γεια σας παιδια,

Ενα πραγμα που μονιμως με ενοχλει οταν φοραω γαντια ειναι τα κερματα και η πληρωμη των διοδιων.Οταν εχω το tank bag ολα καλα..βαζω το χερι στιν εξωτερικη θηκη και κανενα προβλημα ..οταν ομως δεν το εχω μαζι ειναι αδυνατο να καταφερω να βαλω το χερι στην τσεπη,εκτος αν βγαλω το γαντι, και να ιασω τα κερματα.

Απο περιεργεια θα ηθελα να ακουσω τι κανετε και εσεις...Εχω ακουσει οτι καποιοι κολλουν το αντιτιμο με ταινια στην τιμονοπλακα ..
the steps we take all leave footprints...

Re: γαντια και διοδια  

Από: Sprinter στις 13/04/2010 1:02 μμ.

Εγω χρησιμοποιώ τσαντάκι μέσης με εξωτερικό τσεπάκι με εύκολο φερμουάρ. Αλλη λύση βολική δεν έχω βρεί. Τα διόδια έχουν καταντήσει μαρτύριο με τους μαλάκες που τα φτιάχνουν και τα διαχειρίζονται να αγνοούν παντελώς τα προβλήματα των μηχανών. Εγώ επίτηδες κάθε φορά που σταματάω να πληρώσω κάνω μισή ώρα έτσι για να τη σπάσω σε όλους.
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Από: Cpt. Haddock στις 13/04/2010 1:59 μμ.

Βγάζεις το γάντι, πολύ απλά.

Δε χρειάζεται να βιάζεσαι.

Ας βοηθούσαν και οι "διοδιούχοι" (sic) να έβαζαν ευκολα ποσά, όχι 1,35, βγαζεις διευρω σου δινουν 0,65, γμσε τα
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Από: Native στις 13/04/2010 2:08 μμ.

η μηχανη πρεπει να εχει καλη ευθυγράμμιση...πριν τα διοδια, ρολαροντας με 60περιπου χιλιόμετρα, αφηνεις το τιμονι, βγαζεις το ενα γαντι, σηκωνεσαι ορθιος στα πατάκια, ψαχνεις στην τσεπη σου βρισκεις το 2ευρω, καθεσαι παλι, δεν βαζεις το γαντι ομως για να μπορεσεις να βαλεις πισω τα ρεστα...και είσαι ετοιμος για πληρωμη σε χρόνο dt.

Περα απο την πλάκα...απλα σταματα και κάνε την δουλεια σου χωρις βιασυνες φιλε μου, και να προσεχετε γιατι καμια φορα οπως τραβαμε τα ψιλα απο την τσέπη μπορει να φυγει και κανα 50ευρω και να κανει παρτυ μετα η γλύκια αλλα κατα βάθος χοντρή ταμειας!
Είναι γλυκό το γκάζι...στο φρένο είναι η πίκρα...

Από: galileos στις 13/04/2010 2:18 μμ.

Σε μια τσέπη του μπουφάν έχω μόνο κέρματα των 2ευρώ, ειδικά σε περιπτώσεις μεγάλου ταξιδιού, και μόλις φθάσω στα διόδια σταματώ πίσω από ένα αυτοκίνητο βγάζω το γάντι πληρώνω και παίρνω και τα ρέστα. Τώρα αν συνδυάσω το συγκεκριμένο σταθμό με μικρή στάση τότε μετά την μπάρα κάνω δεξιά και τέλος, αλλιώς βάζω το γάντι κανονικά χωρίς βιασύνες κλπ και φεύγω μόλις ετοιμαστώ πλήρως.

Άσε που σκέφτομαι να μην ξαναπληρώσω με όλες τις μαμακίες των ημερών ... οικονομική κρίση, ιδιωτικά διόδια, κουραστικοί υπάλληλοι κλπ, κλπ ...
Ταξίδια χωρίς προορισμό ...

Από: starsailor στις 13/04/2010 4:45 μμ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια
the steps we take all leave footprints...

Από: johnygalan στις 13/04/2010 4:46 μμ.

Native"η μηχανη πρεπει να εχει καλη ευθυγράμμιση...πριν τα διοδια, ρολαροντας με 60περιπου χιλιόμετρα, αφηνεις το τιμονι, βγαζεις το ενα γαντι, σηκωνεσαι ορθιος στα πατάκια, ψαχνεις στην τσεπη σου βρισκεις το 2ευρω, καθεσαι παλι, δεν βαζεις το γαντι ομως για να μπορεσεις να βαλεις πισω τα ρεστα...και είσαι ετοιμος για πληρωμη σε χρόνο dt. !"

" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: Aris. στις 13/04/2010 4:54 μμ.

Native"
Περα απο την πλάκα..."

Γιατι πλακα ?
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: denthnpalevw στις 13/04/2010 6:24 μμ.

κανω οτι και ο sprinter.

-Σταματαω
-Βγαζω γαντια
-ξεκουμπωνω το μπουφαν
-βγαζω πορτοφολι
-ψαχνω τα ψιλα μηπως τα εχω ακριβως
-δεν βγαινουν και δινω 2ευρω
-περνω τα ρεστα.
-τα βαζω στο πορτοφολι
(ηδη κορναρουν απο πισω, και η κοπελια στα διοδια με κοιτα με μισο ματι)
-κλεινω το μπουφαν
-βαζω γαντια
-βαζω ταχυτητα και φευγω.

Ολα αυτα γινονται μονο στις περιπτωσεις που σταματω να πληρωσω. Δεν ειναι η πλειοψηφια....
Δεν έχω υπογραφή.......

http://betform.blogspot.com/

Από: chris34 στις 13/04/2010 6:26 μμ.

Περνεις ενα e-pass και καθαρισες!!!!
Λευκος Τιγρης!!see you................

Από: Sprinter στις 13/04/2010 6:27 μμ.

Και πληρώνεις τα διπλά... να χαρώ εγώ τους large τύπους. E ρε κρίση που σας χρειάζεται
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Από: chris34 στις 13/04/2010 6:33 μμ.

Sprinter"Και πληρώνεις τα διπλά... να χαρώ εγώ τους large τύπους. E ρε κρίση που σας χρειάζεται "

Τα διπλα για πιο λογο να πληρωσεις;Για κανε μια ενημερωση αν θες να μας διαφωτησεις.....

Από: Sprinter στις 13/04/2010 6:36 μμ.

Από πότε βγάζουνε e-pass για μηχανές? Μήπως έχω χάσει κεφάλαια? Μπάααα... δε νομίζω.

Από: chris34 στις 13/04/2010 6:37 μμ.

Ακυρο Νικο μολις τωρα ειδα οτι δεν κανει για δικυκλα.....σε χρεωνει σαν αμαξι
Sorry!!!!

Από: grgasteus στις 13/04/2010 8:40 μμ.

chris34"Ακυρο Νικο μολις τωρα ειδα οτι δεν κανει για δικυκλα.....σε χρεωνει σαν αμαξι
Sorry!!!!"

..και δεν περνάς απο την λωρίδες του e-pass αλλά απο τις κανονικές και το δίνεις στην κοπέλα για να στο χτυπήσει....
ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ρε μάγκες τι ψάχνετε τώρα. Το έχω ρωτήσει και έτσι γίνετε. . .
και να βγάλεις e-pass . . . με την αράδα σου θα πας . . .
Όταν μου το είπε η κοπέλα τα πήρα τόσο άσχημα στο κρανίο που φώναξε τον υπεύθυνο και τον πήρε και τον σήκωσε και αυτόν.

αυτά . . .
..κοίτα...δεν το έχω πάρει ακόμα, αλλά...