Εθεάθησαν

Re: Εθεάθησαν  

Από: Sprinter στις 03/09/2009 11:36 πμ.

Στρητάκι μαύρο με μαμίσιες εξατμίσεις επί της Αττικής οδού από Μεσόγεια πρός Αθήνα πριν από λίγο. Αναβάτης με κράνος πλουμιστό παλεύων με τον αέρα στα 140. Πέρασα από δίπλα του οδηγώντας με το ένα χέρι. Κορνάρισα, χαιρέτισα, απόκριση δεν έλαβα.
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Από: giannisx στις 03/09/2009 11:53 πμ.

Sprinter"Στρητάκι μαύρο με μαμίσιες εξατμίσεις επί της Αττικής οδού από Μεσόγεια πρός Αθήνα πριν από λίγο. Αναβάτης με κράνος πλουμιστό παλεύων με τον αέρα στα 140. Πέρασα από δίπλα του οδηγώντας με το ένα χέρι. Κορνάρισα, χαιρέτισα, απόκριση δεν έλαβα."

Ήταν απορροφημένος με την μάχη του με τον αέρα, γι'αυτό...

Από: john_street_triple675 στις 03/09/2009 3:32 μμ.

Daytona 675 χρυσαφι χθες το βραδυ 21.30 στο Συνταγμα δικάβαλο..

Κ σημερα μεσημερι 2.30 κοκκινο daytona 675 ανεβαιναμε μαζι τη Συγγρου κ στριψαμε Καλιρροης...

Εγω ημουν με το παπι κ καποια στιγμη τον εχασα....εμεινε πισω...

Από: Piki στις 03/09/2009 4:10 μμ.

Χθες 2 Σεπτεμβρίου στο Σούνιο καμμιά ντουζίνα TIGERs και 675s, αραγμένα έξω από την καφετέρια!
Είναι κανείς από ΄δώ;
όποιος φυλάει τα ρούχα του και έχει τα μισά,
να προσέχει χρειάζεται διπλά!

Από: giannisx στις 03/09/2009 4:24 μμ.

Piki"Χθες 2 Σεπτεμβρίου στο Σούνιο καμμιά ντουζίνα TIGERs και 675s, αραγμένα έξω από την καφετέρια!
Είναι κανείς από ΄δώ;"

Μπαααααα...
Τίποτα άσχετοι θα ήταν...

Από: HelenKoR στις 03/09/2009 7:33 μμ.

αφου τους ειδες βρε Piki μου , γιατι δεν τους ειπες για το forum μας ?
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Από: Piki στις 03/09/2009 10:39 μμ.

HelenKoR"αφου τους ειδες βρε Piki μου , γιατι δεν τους ειπες για το forum μας ?"
bekris έγραψε:ήταν κανείς απ εδώ?

Piki έγραψε:Ήταν όλοι αυτοί...
Χθες 2 Σεπτεμβρίου στο Σούνιο καμμιά ντουζίνα TIGERs και 675s
...από εδώ!
Λεπτομέρειες στο post ρομαντικά.

Τους μίλησα για το forum με λεπτομέρειες όπως βλέπεις.
όποιος φυλάει τα ρούχα του και έχει τα μισά,
να προσέχει χρειάζεται διπλά!

Από: vassat στις 04/09/2009 11:51 μμ.

04 Σεπ 07:30 Δικάβαλο Μπλε Sprint με soft panniers Λεωφόρο Μαραθώνος προς Ραφήνα. Καλές Διακοπές!
ΒΣ

Από: tripletech στις 09/09/2009 7:50 μμ.

dimchris"Είχα κατέβει Κύθηρα από Νεάπολη. Όταν έφτασα Νεάπολη είδα κίτρινη Daytona 675 με σαμάρια (λογικά του Tripletech) στο περίπτερο πριν το Stavento την Τρίτη 11/8 το μεσημέρι κατά τις μία παρά. Δεν μπόρεσα να σταματήσω εκείνη τη στιγμή γιατί έπρεπε να βγάλω εισιτήρια και να ψωνίσω πράγματα της τελευταίας στιγμής. Πήγα μετά από κανα μισάρο στο καφέ αλλά η Daytona είχε φύγει.

Την Κυριακή 16/8 στο Λιβάδι στα Κύθηρα είδα το απογευμα Daytona 675 γραφίτη (χωρίς καθρέφτες, φλας, κτλ. ) και ο αναβάτης ξεκράνοτος με βερμούδα . Το ξαναείδα να φεύγει αργά το βράδι για Αθήνα με σαμάρια."

ΟΧΙ ΡΕ ΤΙ ΚΡΙΜΑ,ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ???ΑΝ τΟ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟ ΣΤΑΒΕΝΤΟ ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΑΝΕ...
...Ο περιπτερας ειναι κολλητος αλλη φορα...κριμα.

Από: dimchrist στις 09/09/2009 8:17 μμ.

ripletech"ΟΧΙ ΡΕ ΤΙ ΚΡΙΜΑ,ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ???"

Δε με προσεξες γιατί διακοπές αυτή τη φορά πήγα με το κουτί...
Δεν πειράζει την επόμενη φορά.

Triple Way

Από: Sprinter στις 09/09/2009 8:40 μμ.

Εμ τώρα εξηγούνται ολα. Ξεκράνωτος και με βερμούδα ειναι να μη τρώει τις καδένες?
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Από: tripletech στις 09/09/2009 9:07 μμ.

ναι αργησα αλλα το σκεφτηκα,θα μου το'χε σφυριξει καποιος αν υπηρχε 675 εντος περιοχης...!
ξεκρανωτος με βερμουδα εγω???ο αλλος θα ηταν,εγω απο το σπιτι μεχρι για καφε και για ψωνια,αλοιως ποδαρακια...

Από: dimchrist στις 10/09/2009 1:22 μμ.

Ο ξεκράνοτος & με βερμούδα στα Κύθηρα είχε Daytona γραφίτη, ενώ αυτή που είδα στη Νεάπολη παρκαρισμένη (που λογικά ήταν του Tripletech) ήταν κίτρινη.

Triple Way

Από: tripletech στις 10/09/2009 6:53 μμ.

dimchris"Ο ξεκράνοτος & με βερμούδα στα Κύθηρα είχε Daytona γραφίτη, ενώ αυτή που είδα στη Νεάπολη παρκαρισμένη (που λογικά ήταν του Tripletech) ήταν κίτρινη."

ναι,το τσουρουφλισμενο κιτρινο ηταν το δικο μου τον κυθηριωτη τον ειχα γνωρισει (μου διαφευγει το ονομα του)λιγο αφοτου πηρε το 675,και επαιξε σημαντικο ρολο στο να παρω και εγω ενα....

Από: jimdom στις 10/09/2009 7:12 μμ.

ripletech"
ναι,το τσουρουφλισμενο κιτρινο ηταν το δικο μου τον κυθηριωτη τον ειχα γνωρισει (μου διαφευγει το ονομα του)λιγο αφοτου πηρε το 675,και επαιξε σημαντικο ρολο στο να παρω και εγω ενα...."

sorry για το spam
μια ερωτηση μονο το ερειπιο στην νεαπολη δουλευει ακομα?

screw u guys,i am going home...
See ain't nothing stopping me, I feel like ain't nothing after me