Re: Ζήτησα προσφορά για ασφάλεια για το Daytona.. και τι μ ε ¶
Από: PTiger800 στις 26/07/2013 11:18 πμ.
efthvag"Και για να μιλήσουμε και λιγάκι σοβαρά, μου κάνει εντύπωση η ιστορία με την Anytime...τρεις φορές έχω κάνει ασφάλιση, άμεσα (πληρωμή on-line με πιστωτική) και έχω το σήμα εντός 10 λεπτών μέσω e-mail και το εκτυπώνω και μόνος μου."
Βαγγέλη, λογικά η ουσιώδης διαφορά είναι ότι εσύ δεν κανεις ασφάλεια κλοπής. Όσο δεν έχεις κλοπή στη μέση είναι απλά τα πράγματα. Αστική ευθύνη και τέλος.
Μόλις μπει η ρημάδα η κλοπή στη μέση, πρέπει να έρθει πραγματογνώμονας, να δει και να φωτογραφήσει το μηχανάκι, να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο της ασφαλιστικής, να του δώσει τις φωτο, να του πει ότι το μηχανάκι κατ΄αρχήν υπάρχει κ.λπ.
Άλλωστε αν δεν γινόταν έτσι τι με εμπόδιζε στην περίπτωση που μου είχαν κλέψει το μηχανάκι, να μην το δηλώσω στην αστυνομία, να κάνω online ασφάλιση κλοπής και εκ των υστέρων να ζητάω αποζημίωση.
Έχουν το λόγο τους. Απλά είναι και εξαιρετικά αργοί.
Μου έλεγαν και διάφορες πίπες ότι εφ' όσον ήρθε ο πραγματογνώμονας και το είδε είμαι καλυμμένος παρόλο που δεν έχει βγει το σήμα κ.λπ.. Προσωρινό βέβαια δεν έστελναν.
Και λέω εγώ τώρα, σε περίπτωση που πριν βγει το σήμα χρειαζόταν να αποζημιώσω κάποιον, θα τον αποζημίωναν με "συμβόλαιο το λόγο τους".
Δε νομίζω Τάκη, που έλεγε και η διαφήμιση.
Τέλος αναφέρω ότι πριν τους ρίξω άκυρο και ανανεώσω στην Chartis, τους πήρα 3 φορές τηλέφωνο να ρωτήσω γιατί αργούμε, όπου ισάριθμες φορές, καλλίφωνες κοπέλες με ενημέρωναν ότι "μην ανησυχείτε, δεν υπάρχει πρόβλημα". Όταν τελικά τους πήρα και τους είπα "άκυρο", μετά από δύο τρείς ημέρες με ξαναπήραν να μου πουν ότι βγήκε το σήμα...