Re: Ηλικια και τυπος μηχανης
¶
Από: orange στις 04/04/2012 5:14 μμ.
και εγώ είμαι ένας που μπήκε στον μοτοσυκλετισμό σε "μεγάλη" ηλικία.
Μπορεί να υπάρχουν μηχανάκια για νέους ή για παππούδες, αλλά αυτά είναι κόλπα του marketing. Τα ίδια κόλπα σε μεγάλο βαθμό ευθύνονται για τις επιλογές μας στο θέμα μοτοσυκλέτα. Είτε το θέλουμε είτε όχι κατά ένα μεγάλο ποσοστό διαλέγουμε μοτοσυκλέτα... που ίσως εκείνη να μας έχει επιλέξει νωρίτερα! Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε!
Τέλος πάντων, συνεχίζω... Ένας παράγοντας είναι η καρδιά, το απωθημένο, το μεράκι μας ρε παιδί μου και ένας άλλος παράγοντας είναι το σώμα μας. Η καρδιά ηλικία δεν γνωρίζει. Αλλά το σώμα δεν ξεγελιέται εύκολα. Αν δηλαδή η καθημερινότητα, το επάγγελμα ή ο τρόπος ζωής έχουν επιβάλλει στο σώμα σου πρόωρο γήρας ή σε κρατούν ακμαίο τότε μάλλον και η επιλογή σου θα ακολουθεί και τις σωματικές σου δυνατότητες. Θα επιλέξεις μηχανάκι που κοπανάει ή που είναι μαλακό...
Σίγουρα μπορούμε να κάνουμε την επιλογή μας ως προς τη χρήση της μοτοσυκλέτας μας. Αν η τσέπη μας το σηκώνει... έχουμε μία για κάθε χρήση που μας ενδιαφέρει. Αν δε το σηκώνει η τσέπη μας... Τότε πολύ απλά αγοράζουμε με την καρδιά μας και μετά ... και μετά παρακαλάμε να είχαμε ένα φερινγκάκι γιατί μας ζάλισε ο αέρας, κανένα θερμαινόμενο γκριπ για το κρύο, καμιά σέλα να κάθεται σάκος... και αρχίζεις και το βρίζεις το speed triple.
Αλλά μετά το κοιτάς από δω, ανοίγεις το γκάζι, μουγκρίζει και λες... "τι να σε κάνω μπρε που σε έχω αδυναμία", αλλά να το ξέρεις... όλοι, και εύχομαι να το ζήσουμε σε βαθειά γεράματα, με μία Bonnie θα καταλήξουμε.