Ecobill"Η εταιρία όμως ΔΕΝ αποζημιώνει τέτοιες περιπτώσεις ..."
Στο Ελλαδιστάν, βέβαια δεν αποζημιώνει....
Χωρίς να θέλω να στεναχωρήσω κανεναν, αυτό στα ελληνικά λέγεται ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΙ.
Κοινώς, είμαι εταιριάρα, αν θες για 50€ κυνήγησέ με, αλλά θα τελεσιδικήσει η υπόθεση (υπέρ ή εναντίον σου) σε 15 χρόνια και αφού έχεις πληρώσει 50.000€ στους δικηγόρους.
Αυτό συμβαίνει επειδή έχουμε ένα κράτος οίκο ανοχής, με νταβατζήδες τους κατά περίπτωση ισχυρούς.
Υποθετική περίπτωση....
ο Μοντεχρίστος (ή ο κάθε Μοντεχρίστος που γουστάρει να το τραβήξει), αφού κατέβει η μπάρα και τον φρενάρει απότοτομα, ισχυρίζεται ότι χτύπησε, πονάει ο αυχένας του και ζαλίζεται. Πάει σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, όπου λέει στον εφημερεύοντα γιατρό αυτά ακριβώς τα συμπτώματα. Ο γιατρός συστήνει εγγράφως ξεκούραση για κάποιες μέρες, του φοράει και ένα κολάρο στον αυχένα για 15 ημέρες και τον στέλνει στην ευχή της Παναγίας.
Ο φίλος μας όμως, μετά την παρέλευση της άδειάς του επανέρχεται και αναφέρει στον γιατρό τα ίδια συμπτώματα. Εξετάσεις, ακτινογραφίες, αξονικές, μαγνητικές όλα καθαρά, αλλά τα συμπτώματα επιμένουν, όπως προκύπτει από τα αναφερόμενα στις ιατρικές εκθέσεις των νοσοκομείων....
Ο φίλος μας αναφέρει ότι λόγω των συμπτωμάτων δεν μπορεί να εργαστεί...
Και αφού περιμένει υπομονετικά και επαναλαμβάνει ευλαβικά την πιο πάνω διαδικασία κάνει την αγωγή του :
-Εγκληματική αμέλεια
-Σωματικές βλάβες που δεν του επιτρέπουν να εργαστεί.
-Ηθική βλάβη
...και ό,τι άλλο σκεφτεί ο δικηγόρος του.
Και τότε τρέχα ΑΟ να αντικρούσεις επανειλημένες γνωματεύσεις δημοσίων νοσοκομείων, και να αποδείξεις ΕΣΥ πλεόν, που μέχρι πρότινος έγραφες τα 50€ στα @ρχίδια, σου ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Άμα είσαι μάγκας, βάλε άλλο ένα φωτοκύτταρο να ελέγχει αν αυτός που σταμάτησε για να πληρώσει έχει ξεκινήσει ή όχι και τότε δώσε ΟΚ να κατέβει η μπάρα.
Δεν είναι δύσκολο, το ίδιο φωτοκύτταρο που ελέγχει τα καζανάκια στα δημόσια ουρητήρια είναι.
Βάλε μια γ@μημένη χρονοκαθυστέρηση από την έκδοση της απόδειξης μέχρι το σήκωμα της μπάρας.
Α στα διάλα.
Συγγνώμη αν σας κούρασα ρε μάγκες, αλλά αυτό το μπουρδελοκράτος το έχω βαρεθεί.
...metal under tension, begging you to touch and go...