Καλως ηλθες λοιπον και ως ενεργό μέλος.
Υπαρχουν πολλες κατηγορίες για τις οποιες κάποιος μπορει να θελει ή και να χρειάζεται δευτερο μηχανακι. Συνηθως αναζητουμε μια δευτερη μοτο για εξυπηρετηση μεσα στην πολη, μικροτερη καταναλωση, μικροτερος φοβος κλοπης. Για παραδειγμα αν ειχες ενα daytona και ενα παπι με ποιο θα πηγαινες σινεμα και θα το αφηνες εξω?
Απο την αλλη, υπαρχουν καποιοι που πανε συχνα πιστα η μοτοκρος ενω εχουν τουριστικο μηχανακι. Σε αυτες τις περιπτώσεις και αφου υπαρχει χρημα και παθος, γιατι οχι...
Φυσικα υπάρχουν και οι καταστασεις καθαρου πάθους χωρις καμια δικαιολογια ή κινητρο...δεκτες κι αυτες απλα πρέπει ολα να τα διαχωρίζουμε στα πλάισια της λογικης.
Στα πλαίσια της λογικης λοιπον, αν θες λοιπον να πηγαίνεις πιστα νομιζω είναι καλή επιλογή. Για supersport βόλτες θα έλεγα οτι θα σε κουράσει και δεν έχει πιο πολύ γκάζι απο τον τίγρη (αν ψαχνεις και περισσοτερη δυναμη). Φυσικα δεν ειναι μονο αυτα τα κριτηρια, απλα σου λεω πως το βλεπω εγω
Προσωπικα έχω μια vespa 300 αυτόματη, με την οποια κινουμε αρκετα σβελτα μεσα στην πολη, αλλα την εχω βγάλει και παραέξω (ευβοια - ζάκυνθο)
To ducati το βγάζω μονο στις εκδρομες του forum...γιατι ειναι όλοι γρήγοροι και δεν τους φτάνω αλλιώς