Re: ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΗΞΑΤΕ ΣΤΗ TRIUMPH ¶
Από: doohan στις 04/05/2011 7:11 μμ.
Από: begenius στις 04/05/2011 11:46 μμ.
Από: bonnie στις 05/05/2011 11:06 πμ.
begenius"...πριν απο πολλα χρονια ενας μαθητης Λυκειου (punk version) αποφασισε οτι επρεπε να αποκτησει μια αληθινη μοτοσυκλετα.Δυστυχως ολα του τα λεφτα με το ζορι εφταναν για UFO,ποδοσφαιρακια,και δισκους(βυνιλιου ε).Καταφερε ομως εν ετη 1984 να συγκεντρωσει το αστρονομικο ποσο των 27.000 δρχ και να αγορασει επιτελους μια δικια του μηχανη.Μια προπολεμικη ΒSA (Birbingham Small Arms) Μ20 του 1937 απομειναρι των Εγγλεζων απο τη κατοχη!Κατι αναμεσα σε τρακτερ και τανκ.13 αλογα σε μαντεμενια 500αρα μονοκυλινδρη κεφαλη σε σκελετο hartail.,2 μονοσελα και αντλια λαδιου με δερματινη μεμβρανη! Αβανς+αερας στο τιμονι,δεξι σασμαν και ρολοι Smiths original !Aπο τοτε κυλησε πολυ λαδι στο πλαινο δοχειο(sic), και μετα απο πολλες δεκαδες χιλιομετρα και δεκαδες μετατροπων απο classic σε chopper και τελος bobber -cruiser!Ta καλυτερα χρονια!Ανεμελες βολτες και ταξιδια αξεχαστα, επωληθη σε ανερχομενο νεαρο choppera!!ο νεαρος μας ειχε πια μεγαλωσει,και οι υποχρεωσεις αρχισαν να εμφανιζονται στον οριζοντα (σχεση-οικογενεια-δουλεια-δανεια κ.ο.κ)Τα χρονια περνουσαν ομορφα σε μια ιταλικη αυτη τη φορα σελα(Vespa PX200E).Αξιο και τιμιο μεταφορικο μεσο αλλα μετα απο 15 χρονια και πληθος μετατροπων(το χουι παρεμενε...)καπου το βαρεθηκα Ευτυχως επωληθη σε ευτυχη rockabilla!Kαι τωρα τι κανουμε?2004 και το μικροβιο δεν σταματαει να με τρωει :
ο κυβος εριφθη !μια ολοκαινουργια Καβασακι Ζ750 θα ηταν οτι επρεπε!αμ δε Τι διαστημικο πραγμα ειναι τουτο?Ποιος οδηγαει ρε παιδια,εγω η τα computer και τα τσιπακια?Χερι να μπει πουθενα 12500 στροφες για να δω τα 100 αλογα?Αχαρο-αψυχο-και αχορταγο Γιαπωνεζικο να πας απο κει που ηρθες Για να μην κλαιω τα λεφτα μου,το πουλησα μετα απο 3 χρονια σε υποψηφιο χουλιγκαν!Ειχα πλεον πειστει οτι δεν φτιαχνουν πια μηχανες οπως παλια με ψυχη και χαρακτηρα
Τριγυρνουσα στις κλειστες βιτρινες της Μιχαλακοπουλου ενα κρυο χειμωνιατικο βραδυ,του 2007 οταν το ματι μου επεσε πανω σε ενα κλασικο.....μπα σκεφτηκα,μαλλον καποιος συλλεκτης θα το ειχε φερει για service.Τεποζιτο σταγονα με λοξη ταπα,ακτινες,καρμπυρατερ,και στρογγυλο φαναρι,εφεραν στο μυαλο μου γλυκες αναμνησεις .Κλιπ ονς και καρο σιριτι στο κοκοβιο?Ρε μπας και ονειρευομαι? Υπαρχουν ακομα πραγματικες μοτοσυκλετες made in England?
....20.000 xλμ μετα, η συγκινηση και η χαρα της οδηγησης παραμενουν... ..οπως πρωτα.....χωρις λαδια στο πατωμα ....αλλα με το κλειδι παρον για να μην ξεχναμε και την τεχνη.Bonneville Thruxton for ever!!!!
ευχαριστω
Τriumph!!!
"
Από: Cpt. Haddock στις 05/05/2011 11:16 πμ.
bonnie"[...]γεια σου ρε ευγενιε!! μονο εσυ κ ο ace customs με νιωθετε εδω μεσα!!
τι αλογα κ π@π@ριες..
η αισθηση της αυθεντικης μοτοσυκλετας δεν συγκρινεται... μακαρι να ειχα κ εγω ενα καρμπυρατερακι βεβαια, αλλα κανω την καρδια μου πετρα... κ γραφω ομορφα χλμ!
"
Από: bonnie στις 05/05/2011 11:23 πμ.
Cpt. Haddock"bonnie"[...]γεια σου ρε ευγενιε!! μονο εσυ κ ο ace customs με νιωθετε εδω μεσα!!
τι αλογα κ π@π@ριες..
η αισθηση της αυθεντικης μοτοσυκλετας δεν συγκρινεται... μακαρι να ειχα κ εγω ενα καρμπυρατερακι βεβαια, αλλα κανω την καρδια μου πετρα... κ γραφω ομορφα χλμ!
"
εεεεεεπ!! "
Από: sprintman στις 05/05/2011 4:13 μμ.
Από: ATN PANOS στις 06/05/2011 10:22 μμ.
Από: redfoot στις 06/05/2011 11:31 μμ.
Από: ATN PANOS στις 06/05/2011 11:49 μμ.
redf"πολυ σωστό το τελευταιο.. προσυπογράφω.. αλλα δυστυχως ουτοπικό στις μερες μας να αναμενει κανεις τετοιου ειδους "ευαισθησίες" απο εταιρείες. Πιθανολογώ οτι θα βαρουσαν μυγες και αποφασισαν να κοψουν. Αληθεια, εκεινος ο εξουσιοδοτημενος στα Χανια που ειχα επισκεφθει πριν δυο χρόνια εκλεισε τελικα? Οταν τον ρωτησα πως πανε οι δουλειες ευχαριστημενος εδειχνε.."