Τι συναισθημα και αυτο..!

Τι συναισθημα και αυτο..!  

Από: cool_alexis στις 07/06/2009 4:55 μμ.

Καβαλας την αγγλιδα σου,βαζεις μπροστα ,κλεινεις την ζελατινα, πατας το play στο mp3 και ξεκινα να παιζει το La Grange των ΖΖtop.. Κουμπωνεις την 1η και ξεκινας.. Ακολουθας την πορεια μαζι με εναν φιλο που μοιραζεται και αυτος την εμπειρια μιας Triumph.Οι στροφες δεν αργουν να ερθουν και ξεκινας με ενα πρωτογνορο συναισθημα θαρρους και εμπηστοσυνης να γερνεις αφηνοντας το φρενο και ανοιγοντας απαλα το γκαζι..Η μηχανη νιωθεις οτι σου μιλαει, σαν να λεει ποτε να κινησεις το σωμα σου,ποτε να φρεναρεις και ποσο.Δεξια, αριστερη, πεταλο ανηφορικο, οτιδηποτε.. Η μαγεια της Πελοπονησου σε συναρτηση με την οδιγικη συμπεριφορα μιας Triumph δεν μετριεται και δεν συγκρινεται..Σταματας για καφε Καριταινα και χαζευεις την μηχανη που μετα απο αρκετα χιλιομετρα και πολλες μα πολλες στροφες νιωθεις οτι δεν σε εχει κουρασει καθολου.Μπορει να ειμαι υπερβολικος αλλα εμενα αυτη η μηχανη μου ταιριαξε! Tiger 1050, Αλεξης

Re: Τι συναισθημα και αυτο..!  

Από: icet στις 07/06/2009 9:27 μμ.

+1050....
---biip biip---

Από: john_street_triple675 στις 07/06/2009 9:30 μμ.

Συναίσθημα που απλά δεν περιγράφεται με λόγια...

Από: triplepower στις 16/06/2009 12:37 πμ.

Ε ρε τΑΒΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....κ εγω ετσι ενιωσα οταν οδήγησα το στριτ τριπλ κ γι αυτο αυτη η την άλλη βδομαδα θα παω να το πάρω!