Τρελό σκηνικό και πολύ τυχεροί!!!! ¶
Από: antonis lironis στις 07/01/2009 8:48 μμ.
Κατέβαινα αμέριμνος την παραλιακή με 50 - 60χλμ για να πάω σπίτι γεμάτος νεύρα λόγο δουλειάς.
Στο ύψος του Φλοίσβο με περνάει ενα TDM με εξατμίσεις REMOYS και το πήγαινε φέτες το παλικάρι.
Λίγο πιο κάτω, όπως πάντα, έπιασε η κίνηση οπότε τον ακολουθούσα απο πίσω ανάμεσα στα αυτοκίνητα.
Δεν είχε να πάει και πουθενά ούτε και γρήγορα.
Λόγο κίνησης έφτασε απο πίσω μου και ένα SUZUKI ΣΤΡΩΜΑ και πηγαίναμε τρενάκι.
Ώσπου φτάνει η μεγάλη στιγμή!!!!!!!!!!!! Το επόμενο φανάρι κόκκινο και περνάει και το ΤΡΑΜ. Περιμέναμε λιγάκι.
Και σαν να μην έφταναν αυτοί, σκάνε ακόμη ένα TDM μαμά, ένα VARADERO, ένα DUCATI MONSTER και ένα KLE.
Τα αίματα έχουν ανάψει όπως το φανάρι πράσινο,αλλά το ΤΡΑΜ δεν μας κάνει τη χάρη και έχει μείνει μες την μέση έτσι δεν μπορέσαμε να ξεκινήσουμε όλοι μαζί.
Το ραντεβού αλλάζει για το άλλο φανάρι. Βάλτε τώρα την φαντασία σας και σκεφτήτε την σειρά στο φανάρι!!!
TDM μαμά- VARADERO- KLE - VSTROM- DUCATI MONSTER- TDM με REMUS και φυσικά εγώ στο τέλος!
Οι γκαζιές να μου έχουν σπάσει τα αυτιά και κυρίως του TDM που ήταν δίπλα μου. Μου ερχόταν να καταίβω να τον δείρω.
Τελικά το φαναράκι πρασινίζει και ο χαμός ξεκίνησε. Ο τύπος με το TDM με τις REMUS και το DUCATI τα δίνουν όλα και φεύγουν σφεντόνα
Τα VSTROM, TDM και KLE ξεκινάνε κυριλέ και ωραίοι ενώ ο τύπος με το VARADERO το σηκώνει όρθιο
Αν απορρείται για μένα τα νεύρα μου έγιναν χειρότερα. Ξεκινάω με τα χίλια και καθώς πηγαίνω σηκώνω το αριστερό μου χέρι και αρχίζω τα καντήλια
"Κουφάλες είστε τυχεροί που είμαι με το παπί και άφησα τον ΤΙΓΡΗ στο GARAGE"