Τωρα σοβαρα...προτυνετε καποιοι σαν πρωτο μηχανακι ενα διαολο 100+ αλογων? ο αλλος 1000cc,και ειδικα για γυναικα?(και δεν το λεω υποτιμητικα,αλλα οι αντρες το βλεπουμε τελειως διαφορετικα) μα με ποιο σκεπτικο?το ενα πολυ γρηγορο και ροπατο το αλλο βαρυδι.Το ποιο πιθανο με αυτες τις επιλογες ειναι αφενος να τρομαξει απο το πολυ γκαζι στο ενα ή να της φανει πολυ βαρυ το αλλο και να μη καταφερει ποτε να το κουμανταρει.Για να μην παμε στη περιπτωση ατυχηματος που ειναι πολυ πιθανο.
Αν ηταν ετσι δεν θα ξεκιναγανε τα πιτσιρικια 6-7 χρονων με τα mini moto αλλα θα περιμενανε να πανε 15 κατευθειαν στα 1000αρια,αλλα θα αργουσανε πολυ να φτασουν σε κορυφαιο επιπεδο.Ετσι πρεπει να βλεπουμε και εμεις τον εαυτος μας ασχετα την ηλικια μας.Γνωμη μου ειναι να ξεκινησει με παπι ή ενα 200αρι scooter,θα μαθει,θα εξοικιωθει και θα εξεληχθει πολυ ποιο γρηγορα και με μεγαλητερη ασφαλεια χωρις να φοβηθει ή να απογοητευτει.
Το ιδιο ακριβως επαθα και εγω οταν στα 33 αποφασησα να βγαλω δηπλωμα μηχανης,ουτε παπακι δεν ειχα μεχρι τοτε.Ολοι μου λεγανε παρε κατι μικρο να μαθεις ενα σκουτερακι για αρχη και εγω ελεγα οτι δεν μου αρεσουν και τους γειωσα ολους και αγορασα ενα Tmax
Το ποσο με δυσκολεψε στην αρχη δεν λεγετε σε σημειο να σκευτομαι να το βγαζω βολτα,αλλα και μεχρι που το πουλησα μετα απο 9 μηνες δεν μπορω να πω οτι εμαθα να οδηγω σωστα.Επειτα ηρθε το τριπλακι.Και εκει ζωριστηκα παρα πολυ σε απογοητευτικο σημειο αλλα πεισμωσα αρκετα και δεν το εβαλα κατω.
Αυτο που με βοηθησε απολυτα ηταν ενα σχολειο που εκανα προσφατα και ηταν ενα μεταβατικο σταδιο στην εξελιξη μου κατι που το προτυνω σε ολους ανεπιφυλακτα ασχετα αν οδηγουν 1 χρονο ή 10 χρονια,αλλωστε ατομα που οδηγουσαν και πανω απο 10 χρονια δηλωναν εκπληκτοι μετα το σχολειο.Επισης υπηρχαν κανα δυο εκει που ειχαν κατι 800 αρια adventure
σαν πρωτη μηχανη και πραγματικα οπως ξεκινησανε στο πρωτο session μεχρι και το τελευταιο δεν ειδα καμια εξελιξη και αυτο νομιζω τα λεει ολα.