Tel Aviv - Μια πόλη χωρίς μηχανές!

Tel Aviv - Μια πόλη χωρίς μηχανές!  

Από: Sprinter στις 06/05/2010 3:49 μμ.

Μόλις γύρισα από διήμερο επαγγελματικό ταξίδι στο Τελ Αβίβ. Πολλά μου έκαναν εντύπωση αλλά αυτό που μου έκανε την περισσότερη είταν πώς δεν υπήρχαν μηχανές. Ουτε παπιά. Μόνο αρκετά σκούτερ το 90% αυτών σε μαύρο χρώμα.

Σοβαρολογώ. Εκατσα 2 ημέρες και γύρισα σχεδόν όλη την πόλη με αυτοκίνητο (που δεν είναι 1 πόλη αλλά 3-4 ενωμένες, περίπου 1,5 εκατομύριο άνθωποι συνολικά). Λοιπόν είδα τις εξής τρείς (3) μηχανές:

1. Αρχαίο Καβασάκι GPZ500s παρκαρισμένο
2. Σουζούκι 400 SM σταματημένο
3. Αρχαίο 125άρι τύπου SS κινούμενο

αυτά. Κουφάθηκα κανονικά. Δεν ξέρω την εξήγηση αλλά ενας λόγος φαντάζομαι ειναι η ακριβή φορολογία και ενας δεύτερος η έλλειψη ανοικτών δρόμων για να ευχαριστηθείς (νομίζω). Αλλά και πάλι, 3 μηχανές σε 2 μέρες με καιρό καταπληκτικό? Μπάνια κάνανε...
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Re: Tel Aviv - Μια πόλη χωρίς μηχανές!  

Από: Aris. στις 06/05/2010 4:59 μμ.

Ειδος πολυτελειας

Υ.Γ. Ηταν αισθητη η απουσια σου
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: nfot στις 06/05/2010 5:31 μμ.

Πριν μερικα χρονια (τοτε που βυθιστηκε το "Σαμαινα), συναντησα στις Σερρες 4 Ισραηλινους, που ειχαν ερθει αποκλειστικα για την πιστα !!!
Πιασαμε την κουβεντα και μου ειπαν οτι οι μοτο, γενικα, ειναι ειδος "μη ευπροσδεκτο" απο τους κυβερνωντες το Ισραηλ. Ετσι εχει υψηλη φορολογηση και γενικα τελει υπο διωγμο.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Από: Sprinter στις 06/05/2010 8:09 μμ.

E μάλλον τα καταφέρανε στο διωγμό. Δε κυκλοφορεί κουνούπι. Αλλη μια απόδειξη πώς τα σκούτερ δεν είναι μηχανές!
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε