Re: ΚΟΝΤΗΣ ΣΑΚΗΣ | Αθήνα
¶
Από: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΤ στις 20/09/2014 6:33 μμ.
σε προσφατο σερβις στα 60000 στον τιγρη μου,ειπα να επισκεφτω τον γνωστο σε ολους Σακη,υστερα απο τα διθυραμβικα σχολια σας εδω!!Εγινε κατι που τρελανε...καθως τον Μαιο που μας περασε ειχα επισκεφθει τον Κολια στο περιστερι για να φτιαξω λιγο το εργαλειο να δουλευει πιο καλα!!!εδωσα 250 ευρω για χαρτογραφηση κ εμεινα με το Κολια 4 ωρες στο δυναμομετρο μεχρι να τελειοποιησει το προγραμμα!!!Η μηχανη πεταει!!114 τροχο,η μερα με την νυχτα με το δηθεν επαναπρογραμματισμο της Τ λογω εξατμισης!!!!πηγα λοιπον τον τιγρη μου στο Σακη για σερβις..την αφησα και με πηρε τηλεφωνο το απογευμα να μου πει τι ειδε κ τι θελει αλλαγη!ολα καλα!!!μου ειπε το φιλτροκουτι το εχει γεμισει τρυπες θα το αλλαξουμε!του λεω το ξερω,οκ αλλαξε το!!!Πηγα λοιπον να παραλλαβω την μηχανη μου ,μου λεει κανε μια βολτα,ρυθμισα τις χαμηλες κτλ κτλ!!!ανεβαινω την δοκιμαζω....και μενω αναυδος!!!η μηχανη σερνοτανε!!!του λεω λοιπον,εκανες κατι στο προγραμμα??μου λεει εσβησα το παλιο κ εβαλα καινουργιο!!!!!Χωρις να με ρωτησει λοιπον πεταξε 250 ευρω που ειχα δωσει!!!τα σχολια δικα σας!!!