FZ1 το μπλε ελεκτρικ ειναι ταυλα !
(το γυμνο)
aprilia shiver ειναι για τα μπαζα απο ολες τις αποψεις (βαριεμαι να τις αναφερω μια μια)
Το mana ... ουτε η μανα του ...
Buel ? συγγνωμη , ειπες μηχανακι χωρις προβληματα ...για μενα το Buel το περνεις καθαρα για θεμα κουλτουρας και επειδη σου περισευουν μερικα χιλιαρικακια. Αυτο το μονό δισκοφρενο μπροστα σε τετοια μηχανη απλα ειναι ακαταληλο , μελανιαζει απο τις θερμοκρασιες , παμε για τακακια σε χρονο de-te
To 696 εμενα μου αρεσε , τιμιο μηχανακι , χειρισμος ποδηλατου , πανεμορφο (υποκειμενικο) υδραυλικος συμπλεκτης, brembo φρενα και απο γκαζι ... ε.... κατι κανει, εχει γλυκια ροπουλα απο 4μεχρι τις 8. απο εκει και περα .. τιποτα
το S2R δε το ξερω , ενα S4R το εχω αφισα στο δωματιο μου και αναστεναζω καθε φορα που το βλεπω , αλλα δεν εχω ιδεα απο την "ιστορια" του
Οπως εχω ακουσει ομως κανενα απο αυτα τα περιπου 1000αρια δεν κανουν για πολη , πολυ σκορτσαρισμα , καταναλωση , θερμοκρασιες .
Αμα εισαι της πολης για μενα χτυπα το duc696.
================================================================================================
I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.