Re: Σχετικα με τον νεο Τιγρη ¶
Από: TASOS στις 04/09/2008 10:42 πμ.
Από όσα γράφεις,βγάζω το συμπέρασμα οτι στην πραγματικότητα θα ήθελες να είχες αγοράσει ενα tiger
αλλά "φοβήθηκες".Εδώ θα πρέπει να σου πως και εγώ σκεφτόμουν να πάρω το BARA (το είχα κάνει και τεστ ride) αλλά μόλις έκανα test ride το TIGER σταμάτησα να σκέφτομαι οποιοδήποτε άλλο,και απορώ πως κάποιος που κάνει ΔΥΟ? test ride το TIGER αγοράζει κάτι άλλο ,ειδικά BARA όταν λες οτι οδηγείς πολύ στην πόλη "Αχαρνών καθημερινά".Προφανώς το μόνο που μέτρησε για εσένα και το (σέβομαι ) ήταν το θέμα της φήμης και αξιοπιστίας των εταιρειών,δεν πρέπει όμως να αγνοούμε ότι η εταιρίες(και αντιπροσωπίες)βελτιώνονται,αλλά και το ότι όπως γράφεις τα περισσότερα τα έχουμε όλοι ακούσει από
κάποιον άλλο κλπ.κλπ.και δεν έχουμε προσωπική εμπειρία.Εδώ λοιπόν να σου πω ότι και εγώ είχα ενα transalp 600, το οποίο και λάδια έκαιγε από τους τελευταίους μήνες της εγγύησης και παρόλο που το είχα αναφέρει στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο με καθησύχαζε αλλά μετά την εγγύηση ήθελε να μου ανοίξει το μοτέρ,και από μπαταρία με άφησε και ανορθωτή άλλαξα.Όσο για τον Σαρακάκη άστα γιατί περίμενα σχεδόν δύο μήνες για πλαστικά μετά από ένα ατύχημα.
Βλέπεις λοιπόν πως όλα είναι υποκειμενικά,ανάλογα με τα βιώματά μας.
Πάντως μου κάνει εντύπωση,η σύγκριση των φρένων που πραγματικά του tiger είναι πολύ μπροστά
σε σχέση με του BARA,καθώς και ότι όπως λες [*και την μηχανη την εχω λιωσει ολο το καλοκαιρι…στην Σκυρο, ]πως δηλαδή μπορεί να συμβεί αυτό.?και τι σημαίνει,δηλ.όταν δουλεύουμε πολύ τα μοτό μας πρέπει να χαλάνε?
Τελειώνοντας να αναφέρω εδώ,οτι μόλις επέστρεψα από ένα ταξιδάκι σε Β.Ιταλία και Αυστρία,κάνοντας πάνω από 3500χλμ. με συνεπιβάτη,τριπλέτα givi και tang bag απροβλημάτιστα
και πραγματικά ήταν πάρα πολύ άνετα,βέβαια δεν έχω κάνει κάτι ανάλογο με ΒΑRA για να συγκρίνω.