SPRINT GT!!!!!!!!!!!!! ¶
Από: vagtyrp στις 13/09/2010 8:20 μμ.
Λοιπόν το μηχανάκι είναι πολύ καλό. το μοτερ γραμμικό με τον καταπληκτικό ήχο της triumph ατόφιο! θέση οδήγησης σκυφτή αλλά όχι όπως του st και όχι όπως του tiger φυσικά. η θέση του συνεπιβάτη μεγάλη και άνετη. βαλίτσες πολύ μεγάλες και η εξάτμιση δεν είναι τόσο χάλια όσο δείχνει στις φωτογραφίες χωρίς τις βαλίτσες πάνω. τώρα το κόστος περιορίζεται στα 13600, γιατί το μοτέρ είναι το ίδιο με το sprint st, 1050 δηλαδή με 5 άλογα παραπάνω,στα 130. δεν έχει άξονα, δεν ρυθμίζεται η ζελατίνα και δεν έχει θερμενόμενα.
οι αναρτήσεις διαφημίζονται για το πόσο καλά διαβάζουν τις ανωμαλίες του δρόμου και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν άφησα ούτε μια ανωμαλία να μου ξεφύγει χωρίς να νιώσω το παραμικρό πόνο στη μέση, που με το τίγρη το νιώθω μέχρι τον αυχένα.οι μπροστά ρυθμίζονται με κλειδί ( μαλακία αλλά το ίδιο είναι και στο τίγρη) και οι πίσω με μοχλό με το χέρι, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. τα όργανα μια χαρά για μένα, λιτά.( στροφόμετρο και ταχύμετρο αναλογικά )
σήμερα φύσαγε πάρα πολύ αλλά πήγαινα με 200 στην εθνική και το άντεχα μια χαρά. με το τίγρη ούτε 150 δεν θα πήγαινα. μπήκα από μαλακάσα για λίγες στροφές, δεν κατάλαβα από πού πέρασα αλλά κατέληξα άγιο στέφανο με αρκετό στροφιλίκι.
το επέστρεψα μέσα από άγιο στέφανο , κηφησιά κλπ, μέσα στην κίνηση, 1η, 2α όλη την ώρα και ήταν μια χαρά, αν εξαιρέσουμε την ζέστη στον πισινό μου. γνωστό θέμα στο sprint st, λένε ότι βελτιώθηκε τώρα.ίσως μου φαινόταν περίεργο γιατί στο τίγρη το νιώθω στο δεξί πόδι μόνο.
πήγα εκεί που το πήρα, συμφωνήσαμε να του δώσω το τίγρη για 8500ευρώ, τα 5500 πάνε στη εξόφληση και τα 3000 προκαταβολή για το νέο! με μια μικρή επιφύλαξη μη μου δημιουργήσουν πρόβλημα από την τράπεζα..............φτου φτου...πιπέρι στο στόμα....
μέχρι τη παρασκευή θα παραδώσω το τίγρη μάλλον ( δεν το έχω αποφασίσει ακόμα 100% οπότε μη ρωτάτε για αξεσουάρ κλπ)...και θα περιμένω κανα μήνα μιας και είναι καινούργιο και υπάρχουν μόνο 2 διαθέσιμα σε ασημί....εγώ θέλω το μπλέ ...........μακάρι να κάνω καλή επιλογή....
μη μου πείτε καλορίζικο γιατί είναι γρουσουζιά!!!!!!!!!!!!!!!θα μου το ασημόσετε από κοντά! έχει ντουλαπάκι δεξιά στο φέρινγκ.....δέχομαι από 100 ευρώ και πάνω.... :mrgreen: