Re: Αγορά Tiger 1050 ABS ¶
Από: baran στις 23/09/2009 1:16 μμ.
Έλληνας μικροαπατεώνας έμπορας με όλη τη σημασία της λέξης, με καθυστερεί μέ διάφορες χιλιάδες δικαιολογίες που εμφανώς τις έχει δοκιμάσει σε πολλούς άλλους άμοιρους/όμηρους αγοραστές και του είναι η δεύτερη φύση του. Οι δικαιολογίες που έχω ακούσει περιλαμβάνουν καθυστέρηση στην απόσυρση (ψέμα), καθυστέρηση στην Ηλιοφίλ (τσεκαρισμένο ψέμα με τηλεφώνημά μου στην Ηλιοφίλ) και τώρα τελευταία που του τελείωσαν τα ψέματα και μένα η υπομονή δηλώνει αδυναμία "ρευστότητας" (κοινώς δεν έχει φράγκα να διαθέσει για να την αγοράσει απο την Ηλιοφίλ.) Βέβαια το γεγονός ότι του έχω προσφέρει την ρευστότητα που απαιτείται για να την αγοράσει απο την Ηλιοφίλ δεν μετράει προφανώς γιατί με τα λεφτά μου έκλεισε άλλες τρύπες ή τα μαζεύει για να ρίξει κανόνι.
ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ που πήγα σε αυτόν, το δηλώνω, γιατί εκτός απο ένα καλοκαίρι χωρίς νέα μηχανή έχω μείνει και ένα καλοκαίρι χωρίς τα λεφτά που κοστίζει αυτή!!!!!
Απο εδώ και πέρα δεν θέλω να μου φέρει καμία μηχανή, καθώς μέχρι να τα καταφέρει θα έχει αλλάξει το μοντέλο, αλλά θέλω τα λεφτά μου πίσω. Σκοπεύω να κινηθώ και με δικηγόρο για αυτό.
Βρισίδια δεκτά αλλά και καμία νομική συμβούλή θα μου έκανε καλό σε αυτή τη φάση!
Ευχαριστώ και με τις υγείες μου...