Re: Αλλαγη κατηγοριας...
¶
Από: daggo στις 26/08/2013 1:28 πμ.
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Αγαπητε orange,δε σε ξερω και δε με ξερεις,λες εξ'αρχης οτι ισως σε παρεξηγησω για τον τροπο που θα απαντησεις,αρα γιατι το κανεις..? Δε νομιζω οτι ειναι και τοσο ευγενικο να μιλας σε καποιον αγνωστο ετσι,ειδικοτερα οταν ειναι απολυτα ευγενικος προς ολα τα μελη του φορουμ.Δεν ζητησα να κανει κανενας,καμια βρωμικη δουλεια για εμενα,ειμαι ικανος να το κανω κι μονος μου,μιας κι εχω ρωτησει πολλους και εχω παρει πολλες απαντησεις. Απλα πιστεψα πως με το να παρω απαντησεις απο ανθρωπους που ειναι εμπειροι και ασχολουνται μονο με triumph στο φορουμ τους,περα των αλλων,θα μου προσεφερε μεγαλυτερη γνωση οσων αφορα το συγκεκριμενο θεμα,μιας και 9+ χιλιαρικα,δε τα βρισκω στα σκουπιδια,αλλα τα δουλευω. Το να θεωρεις οτι ειναι βρωμικη δουλεια το να μοιραζεσαι τις γνωσεις και τις αποψεις σου σαν πιο εμπειρος,με καποιον αρχαριο,τοτε τι να πω..Αυτος ειναι ο τροπος σου! Απολυτα σεβαστο. Ξαφνιαζομαι ομως,που σε ενα μερος οπου προωθειται η καλοπροαιρετη γνωση και η συζητηση,να υπαρχουν τετοιες απαντησεις απο ανθρωπο που ειναι απο το 2009 σε αυτο το "μερος συζητησης". Καταλαβαινω,οτι εσυ προσωπικα μπορει να εχεις μπουχτισει με τετοιου ειδους ερωτησεις,αλλα αυτη η επιθετικοτητα δεν προσφερει ιδιαιτερα.Παρ'ολα αυτα,θα σου απαντησω σε οσα ρωτας..Η μεταβαση βασιζεται στο μικροβιο της μηχανης,δεν εχω αναγκη να χαλασω,η μαλλον να το πω πιο σωστα,να επενδυσω 9+ χιλιαρικα,αλλα το κανω επειδη μου αρεσει και ξερω οτι το κοστος ανεβαινει σε ολα. Δε νομιζω οτι ειναι κακο ομως να εχεις εναν προγραμματισμο μπροστα σου για το τι θα συναντησεις ομως οσον αφορα τα κοστη σου.Και για μενα τελειωνει εδω το θεμα του τροπου που απαντησες.Τωρα,για το τεστ ride που λες,μολις νιωθω ετοιμος θα το κανω,και στα δυο μηχανακια.Βεβαια αυτο που λες οτι το Triumph ειναι μονο μιση κατηγορια πανω με κανει να αναρωτιεμαι για το αν αξιζει την διαφορα σε ολα τα υπολοιπα κοστη συντηρησης.Γενικα,ψαχνω παρα πολυ πριν κανω μια σοβαρη κινηση,γιατι δεν μου αρεσει να μετανιωνω,οποτε θα συνεχισω τις ερωτησεις μου κι αλλου.Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου,να εισαι παντα ορθιος,καλο βραδυ.
memis,οταν λες πιο ηπιο μηχανακι?Εννοεις πχ καποιο παλιο vstrom,fazer,tdm?