Re: Εξουσιοδοτημένοι κλπ ¶
Από: noe στις 18/02/2011 10:07 πμ.
Cpt. Haddock"noe"Να ρωτήσω κάτι; Αν τώρα που δεν είναι εξουσιοδοτημένος ο Σάκης, κάνω σέρβις το Bonneville μου και μου σφραγίσει το βιβλίο της, χάνω την εγγύηση?[...]"
OXI
(έχουμε βαρεθεί να το λέμε...)"
Καλά μη φωνάζεις..
Και εύχομαι να μη χρειαστεί κανείς να χρησιμοποιήσει την εγγύηση του ποτέ.
Γιατί άλλο να περιμένεις την παρέλευση της διετής εγγύησης και άλλο..
vagtyrp"δυστυχώς δεν μπορείς να πας κατευθείαν στα ευρωπαικά δικαστήρια.....πρέπει να προσφύγεις στα ελληνικά και αν δεν δικαιωθείς πας παραπέρα.αυτό μου το είπαν στην ΜΟΤΕΚ...και αυτό είναι το βασικό πρόβλημα στην ελλάδα, το ότι η υπόθεσή σου θα εκδικαστεί τού άει &%$#@*! ανήμερα....
στην ευρώπη το τοπικό δικαστήριο λύνει το θέμα άμεσα, σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, οπότε να υπάρξει πρόβλημα τελειωνεις γρηγορότερα"
Sprinter"Eλεος..."
Από ποιους;
- Από τους νέους χρήστες;
- Από τους φοβιτσιάριδες μοτοσικλετιστές;
- Από τους εναπομείναντες εξουσιοδοτημένους;
- Από τα μαστόρια που αποκλείστηκαν;
- Από την ΗΛΙΟΦΙΛ;
Γιατί στους όρους εγγύησης αναγράφει (παρ. 3):
"Τα σέρβις στη μοτοσικλέτα πρέπει να έχουν γίνει από έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Triumph..."
Στην δικη μου εγγύηση στην πρώτη σελίδα αναγράφονται τα πέντε (τότε) εξουσιοδοτημένα συνεργεία (ΗΛΙΟΦΙΛ - ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ - ΕΥΘΥΜΙΟΥ - ΚΟΝΤΗΣ - INTERMOTO), κανένας δεν με ενημέρωσε επίσημα πως ο 3ος & 4ος δεν είναι πλέον.
Προχτές σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΣΑΚΗ ΚΟΝΤΗ κλείνοντας την κουβέντα μας του λέω ραντεβού πάλι στο σέρβις των 10.000 χλμ. Οπότε και μου λέει: "να σε ενημερώσω πως πλέον δεν είμαι εξουσιοδοτημένος από την ΗΛΙΟΦΙΛ, αλλά είσαι καλυμένος βάση ευρωπαϊκής νομοθεσίας", κ.λπ.
o.k. εγώ γουστάρω να πηγαίνω στον μάστορα της επιλογής μου και όταν χρειαστώ να κινηθώ δικαστικά, αγαπητοί Sprinter και Cpt. Haddock θα σας προτείνω για μάρτυρες..
Και μη βαριόσαστε έτσι εύκολα, αυτό το θέμα είναι καυτό και πρέπει να είναι πάντα στην επιφάνεια.
Και στο φινάλε δεν με κάλυψε καμία απάντηση ώστε να πω στον "χ" φίλο μου που θέλει να αγοράσει κι αυτός καινούργια Triumph, "γμτ επιλογή και από after sales εξυπηρέτηση super". Να χάσω τον φίλο μου;
Πραγματικά ΕΛΕΟΣ..!!