Επιλογή δώρων για Tiger

Re: Επιλογή δώρων για Tiger  

Από: melanaigis στις 06/05/2010 2:05 μμ.

chris34"

Φιλε μου με το συμπαθιο κιολας ακομα δεν εχεις παρει την μηχανη και σκεφτεσαι την ιπποδυναμη;
Παρτο πρωτα δες πως παει η μηχανη και μπορει να σε καλυπτει η δυναμη της!!
Test ride εχεις κανει;
Οσο για τα δωρα εγω λεω να βαλεις τον συναγερμο και μετα οτι αλλο θελεις!!
Φιλικα Χρηστος!"

Φιλε μου, εχω κάνει test ride και το μηχανάκι "μαμά" ειναι πολύ δυνατό. Εχω κάνει όμως και σε άλλο φίλο με πρόγραμμα και εξάτμιση, και είναι απίστευτο, ακόμη καλύτερο! Οπότε για αυτό προσανατολίζομαι στην εξάτμιση. Το άσχημο που διάβασα είναι ότι χρειάζεται οπωσδήποτε και φωτα xenon το μηχανάκι, γιατι δεν έχει καλά φώτα- απ'όσο γράφεται στο forum- αλλά και ψηλή ζελατίνα, γιατι ειμαι 2.00μ και δεν με καλύπτει σχεδόν τίποτα- εκτός από την MRA Vario Touring, την ψηλή που έχω στο Stroma μου.

Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις

Από: mixalakis στις 09/05/2010 4:37 μμ.

Προσωπικά διαφωνώ με τα φώτα ξένον.
Μπορεί να μην έχει πολύ καλά φώτα, αλλά με αλλαγή της λάμπας με μία άλλη καλή βελτιώνεται σημαντικά η κατάσταση.
Τα ξένον είναι ακριβά, προσθέτουν βάρος, θέλουν κόψιμο ράψιμο και φυσικά στραβώνουν όλους τους άλλους!

Από: ATN PANOS στις 09/05/2010 8:25 μμ.

mixalakis"Προσωπικά διαφωνώ με τα φώτα ξένον.
Μπορεί να μην έχει πολύ καλά φώτα, αλλά με αλλαγή της λάμπας με μία άλλη καλή βελτιώνεται σημαντικά η κατάσταση.
Τα ξένον είναι ακριβά, προσθέτουν βάρος, θέλουν κόψιμο ράψιμο και φυσικά στραβώνουν όλους τους άλλους! "

συμφωνω και εγω για τα φωτα xenon,οτι δεν ειναι η καλυτερη επιλογη
σε αλλα ποστ εδω στο φορουμ εχουμε αναλυσει λεπτομερες τους λογους!

οποτε μονο κακο κανουμε σε μας και στους υπολοιπους οδηγους!!!
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.