Re: Ερωτησεις σχετικα με Street Triple και Κοστος Συντηρησης ? ¶
Από: opeth στις 31/03/2009 3:16 μμ.
c"Native"Καλά κι εσυ ρε αδερφέ απο το 250R Kawasaki θα πας στα 110 άλογα?? Αν δεν έχεις εμπειρία θα σου έλεγα να πάρεις κανά er-6n πρώτα, γιατι δεν πιστεύω να σου αρέσει το bonneville που ειναι σε αυτά τα άλογα "
Η έκδοση F είναι με το fairing δε θα το επαιρνα ούτε εγώ την απλή έκδοση να πάρεις και να κοιτάξεις κάτι για after market. Σερβις και ανταλλακτικά δεν είναι τόσο δυσβαστακτα.
@Native εδώ ο άνθρωπος ψάχνει να το βελτιώσει με το που το πάρει και εσύ του λες να πάρει το ER-6N και μόλις το βαρεθεί σε ένα 6μηνο τι θα το κάνει; θα έχει χάσει αλλα 2000 ευρώ. άσε που θα χάσει και με το 250R άλλες 2000 ευρώ περίπου το οποίο είναι δεν είναι ενός χρόνου μηχανή....
Τα ίδια μου έλεγαν και εμένα ευτυχώς που το πήρα όμως το speed αν και ακόμα δε το πάω ούτε στο 50%...."
Ρε παιδια εκδοση F και απλη εκδοση δεν εχουνε καμια διαφορα μονο το Μασκακι που ετσι και αλλιως ειναι αξεσουαρ απ οτι ειδα.
Να σας πω το σκεπτικο μου. Ο μονος λογος που κοιταω τις βελτιωσεις δεν ειναι το γκαζι. Απλα θελω να βαλω τα εχτραδακια του την καλη τη σελα και καρινα και τις εξατμισεις που ειναι ολα τα λεφτα. Και επιδη με την πωληση του δικου μου βγαζω και τα εχτρα και την προκαταβολη μετα δε θα εχω τιποτα αλλο που να θελω να βαλω στο μηχανακι και θα δινω μονο τις δοσεις του.