Kαλημερα σε ολους!
Παιδια δε θελω δικαιολογιες! Γιατι? Γιατι δεν υπαρχουν!
Δε μ αρεσει να χαρακτηριζω ανθρωπους κ ποσο μαλλον δημοσια αλλα ο τυπος ειναι μαλακας!
Το θεμα ειναι ηθικο καθως απεχθανομαι την κοροϊδια! Κ εγω μαγαζι εχω, αλλα ποτε δεν ειχα τετοια συμπεριφορα!
Πρεπει να σεβεσε τον αλλον! Εχει χαθει καθε μετρο πλεον!
Ο τυπος με δουλευε ψιλο γαζι η τουλαχιστον ετσι πιστευε..
Κ δεν ειναι οτι μου ειπε ενα ψεματακι. Ο ανοητος μου αραδιασε ενα καρο ψεματα, επλασε ιστοριες σαν αλλος Αισωπος, επιστρατευσε Θεους κ Δαιμονες, ορκιστηκε κ το χειροτερο ειναι οτι χρησιμοποιησε σαν πατημα την καταγωγη μου (θεσ/νικη) !
Κ οσο για τα test bikes τα πραγματα δεν ειναι κ τοσο ροδινα οσο πιστευουν μερικοι!
Τα test bikes δινονται απο το εργοστασιο στις αντιπροσωπιες για 1 σκοπο! Τη δοκιμη τους απο υποψηφιους αγοραστες (λεμε τωρα)! Κ υπαρχει διαταγη για αμεση χρηση! Δε λενε στα καταστηματα :"κανε ενα καλο στρωσιμο οσο σου παρει κ μετα δωστο σε πελατες"! Απο το πρωτο χιλιομετρο της ζωης του λοιπον ενα test bike ειναι test bike κ αφηνεται στις ορεξεις του καθε δοκιμαστη ειτε αυτος ειναι καλοσινατος κ το λυπαται, ειτε ειναι φοβιτσιαρης κ δε το ανοιγει, ειτε ειναι τιμονι-καγκουρας-καυλομενος-κανιβαλος κ του σκιζει τα ματια!
Eπισης τα test bike δινονται σε περιοδικα για παρουσιασεις! Εκει να δεις γλεντι!!!
Εμπειροι οδηγοι εχουν στην κατοχη τους δωρεαν μηχανη για 1 εβδομαδα με εναν στοχο! Την εξερευνιση! Αυτη ειναι η δουλεια τους! Καταλαβαινετε τι σημαινει αυτο?? Το απολυτο καψιμο! Δυναμομετρισεις. κοφτες κτλ.. Δεν ειναι λιγες οι φορες που περιοδικα εχουν τεσταρει μηχανες με 500 χμ. στο κοντερ τους! Δεν ειναι λιγες οι φορες που εχουν κανει δυναμομετρισεις με 500χμ. στο κοντερ κ μαλιστα γραφουν κατω σε υποσημειωση οτι η δυναμομετριση μπορει να εχει μικρα σφαλματα λογω των λιγων χιλιομετρων! Δεν ειναι λιγες οι φορες που εχουν πεσει οι "δοκιμαστες"! Προσφατο παραδειγμα το daytona 675r στο μοτο που επεσε στην πιστα!Νομιζεται οτι αυτο δε θα πουληθει σαν αγρατζουνιστο? Κ εσας μπορει να μη σας πειραζει! Αλλα εγω ριγμενο μηχανακι δε θα αγοραζα! Παρτε κ ενα live παραδειγμα πτωσης test bike :
http://www.youtube.com/watch?v=XFd4t0M_XmUΚαι επιστρεφω στα test bikes για υποψηφιους πελατες με προσωπικες μαρτηριες:
Εχω οδηγισει test bike με κατω απο 1000 χιλιομετρα τουλαχιστον 2 φορες! Κ δε το λυπηθηκα καθολου!
Στο προσφατο event της KTM στο Λουτρακι πηρα αρκετα μηχανακια κ οι σουζες κ οι κοφτες που βαρεσα δεν ειχαν τελειωμο! Τα ιδια μηχανακια που παιρναμε εμεις εγιναν και stund bikes απο τους επαγγελματιες οδηγους της ΚΤΜ! Με συγχωρειτε για την εκφραση αλλα τα γαμησαν! Εβλεπα το show κ εκλαιγα! Μη μιλησω καλυτερα για το μαμισι που εφαγαν τα enduro κ τα motocross! Μια βδομαδα μετα το event ειδα στο car.gr τα ιδια μοτορια προς πωληση!
Κ τελος, δε θεωρω τον εαυτο μου μεγαλο τιμονι αλλα κατι κανω! Ειχα στην κατοχη μου αρκετα δυνατα μηχανακια!Που θελω να καταληξω? Ειχα Hyper 1100!Πιστευετε οτι οταν πηρα test ride το dorsoduro 750 η τον δουκα 690 φοβηθηκα??
Ειχα το 1098! Πιστευετε οτι οταν πηρα test ride το gsxr 600 φοβηθηκα?? Κτλ κτλ..
Τα συμπερασματα κ παλι δικα σας!
@ Bonnie Αν το μηχανακι ειναι τοσο καθαρο, γιατι ειπε τοοοοσα ψεματα???