Re: Φοιτητής μόνος... ψάχνει και ζητάει την γνώμη σας! ¶
Από: orange στις 10/09/2014 4:55 μμ.
Στα χρόνια τα δικά μου, όταν ήμουν φοιτητής τη δεκαετία του 90, όσοι τυχεροί φοιτητές είχαν μηχανάκι είχαν κανά παπί ή piaggio typhoon (το 125 οι γρήγοροι) και ήξερα και κάποιους που είχαν ΧΤ, ΑΧ1, Dominator ή κανά άλλο μονοκύλινδρο π.χ. κανά DR... Ήξερα και κάποιους που είχαν τα τότε παραεισαγωγής 400άρια suzuki bandit και CB Honda. Άντε και κανέναν με virago 250. Αυτά πάνω κάτω χονδρικά.
Στο σήμερα μας λες ότι θες ένα μηχανάκι που καινούριο κάνει 11+ χιλιαρικάκια και το ψάχνεις μεταχειρισμένο κοντά στα ...8??
Εδώ που τα λέμε δεν μοιάζει και πολύ "φοιτητής" η φάση. Εκτιμώ το "με κόπους" που έχουν μαζευτεί τα χρήματα, αλλά αν αγοράζεις ένα μηχανάκι 800 cc που θα τολμούσα να πω ότι είναι "υψηλών επιδόσεων" δεν μπορείς να προχωρήσεις σε αγορά λέγοντας "αυτά έχω κι αν πάθει κάτι, τον ήπια".
Γνώμη μου; Αν δεν πρόκειται να κλαίγεσαι και πάρεις το tigerάκι θα το χαρείς και θά 'χεις να το λες! Αν πρόκειται με το πρώτο κιχ (που μπορεί να έρθει μπορεί και όχι) να χαλιέσαι και να ψάχνεις λεφτά για να καλύψεις βλάβες, βενζίνες, λάστιχα κλπ κλπ τότε θα έλεγα να το σκεφτείς και να πας για αγορά κάποιου παλιότερου μοντέλου με τα μισά λεφτά από αυτά που θες να διαθέσεις.
Λίγο off-topic μιας και ρωτούσες για προβλήματα ή βλάβες, αλλά μερικές φορές είναι καλύτερο να κινηθούμε συντηρητικά αν δεν μας παίρνει. Αν πιστεύεις ότι "αν όχι τώρα, πότε??" και είμαι μαζί σου και με αυτό το σκεπτικό, πάρε αυτό που θα σου συγκινήσει το μέσα σου. Κι αν αυτό είναι το tiger... έμπαινε!