PROJECT: Tiger 800XC super motard ¶
Από: Tigris στις 24/02/2011 12:14 πμ.
Απο τον τιτλο οπως σωστα καταλαβατε....τα γυρευει ο @@@@@@ μου.Καλα-καλα ακομα δεν εχω δει πως θα αγορασω το νεο τιγρακι κι ο νους μου κατεβαζει ιδεες...Αλλα μην ξεχναμε οτι τα ονειρα ειναι το αλατοπιπερο της ανοστης ζωης μας...
Αφου εχουν περασει απο τα χερια λογιων-λογιων μοτοσυκλετες και συμφωνα με τις τωρινες και προς το παρον μελλοντικες μου αναγκες,εκατσα κι ειπα:Κατ'αρχην το λουκ:το ασφαλτινο με χαλα που ψιλο-βεστρομιζει (δικη μου ορολογια!!!) το δε χωματινο τρανσαλπιζει !!! Εμενα το μερακι μου ειναι η οδηγηση σε επαρχιακους δρομους οποτε μετα απο πολλες σκεψεις εβγαλα το εξης συμπερασμα: Αγορα για βαση το XC επειδη εχει καλυτερες αναρτησεις απο το απλο (οι οποιες για την μετατροπη δεν θα παραμεινουν αθικτες...!!!) ,τα ιδια -σχετικα- καλα φρενα με το αδερφακι του και τροχους με ακτινες που θα ειναι και η πρωτη και πιο σημαντικη αλλαγη στη μετατροπη αλλαζοντας στεφανια με 17" και 3" και 4.5" πλατους για πιο καλα χαρακτηριστικα και διαφορετικο γραναζωμα για καλυτερη τελκη μεταδοση.Επειτα αλλαγη σε φιλτρο αερα και εξατμισης (μεχρι τοτε θα εχουν βγει πολλες αλλες εκτος της ARROW) και επαναπρογραμματισμος ECU και χοντρικα πιστευω οτι μηχανικα αυτα φτανουν.
Στυλιστικα τωρα η αφαιρεση των χειρολαβων συνεπιβατη και αλλαγη των καθρεπτων με αλλους πιο μοντερνους ειναι αρκετο για μενα μιας και η ιδια η μοτοσυκλετα ειναι ομορφη.Συμπερασματικα εγω παντως θα χαρω πολυ να μου δωθει η ευκαιρια πραγματοποιησης αυτου του προζεκτ κι ας πουν καποιοι:ρε φιλε μην μπαινεις στον κοπο υπαρχει ετοιμο το 1050 αλλα δεν...περι ορεξεως !!!
Επειδη κανενας δεν τα ξερει ολα ετσι λοιπον θα χαρω πολυ να ακουσω οποια σχολια αλλα το πιο σημαντικο ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.
Ευχαριστω πολυ.