Triumph Speed Triple ¶
Από: polaxgr στις 09/08/2012 3:32 μμ.
Από: polaxgr στις 09/08/2012 3:32 μμ.
Από: dimchrist στις 09/08/2012 6:02 μμ.
Από: kyrkyriakos στις 09/08/2012 6:56 μμ.
Από: kyrkyriakos στις 09/08/2012 8:45 μμ.
polaxgr"Σας ευχαριστω για τις απαντησεις! Αρα καλυτερα να κοιταω απο 2008 και μετα? Απο 2008 και μετα στα ποσα λεφτα ειναι μια καλη περιπτωση ? Επισης κοιταω τελευταια και για την BMW F800R. Στο ψαξιμο ειμαι!!"
Από: redfoot στις 09/08/2012 9:10 μμ.
Από: NikosV στις 09/08/2012 10:51 μμ.
redf"Καλησπερα φιλε μου.
Εγω θα στο χαλάσω λιγο και συγνωμη γι αυτο απλως θεωρω οτι καλο ειναι να ακουσεις ολες τις αποψεις και να κρίνεις μονος σου.
Τα θετικα του ειναι λιγο πολυ γνωστά: πολυ ωραίος ηχος, πολυ δυνατο τραβηγμα σε ολο το φασμα των στροφων, ομορφια (υποκειμενικο βεβαια) .
Το ειχα στην κατοχη μου (μοντελο του 2007) για ενα χρονο περιπου. Προσωπικα στην αρχη ενθουσιαστηκα αλλα οσο περνουσε ο καιρός τοσο διαπιστωνα το μεγεθος των προβληματων και των αρνητικων . Πιο συγκεκριμενα:
α) Η ανεμοκαλυψη (οπως και σε καθε γυμνο εξαλλου) ειναι ανυπαρκτη. Αυτο το περιμενα μα οχι σε τετοιο βαθμο. Πρακτικα, μετα τα 150 αρχιζουν τα προβληματα και απο τα 180 και πανω μιλαμε για αγριο μαστιγωμα. Εγω ειμαι 1.83
β)Εμφανιστηκαν πολλα προβληματα με τα ηλεκτρικα (πηνια, αισθητηρες, μιζα κλπ) και ταλαιπωρηθηκα ιδιαιτερα με την ανεπαρκεια των ανταλλακτικων και τις χρονοκαθυστερησεις.
γ) καταναλωση πολυ υψηλη για τα δεδομενα που το πηγαινα (150-160 μεσο ορο) και μικρη αυτονομία.
δ) Δυνατοτητα φορτωσης ελαχιστη
ε)δεν το αναλαμβανουν ολοι οι μηχανικοι για σερβις (πλην αντιπροσωπων εννοω).
Γενικα, αν σου αρεσει πολυ , οι τιμες ειναι πολυ χαμηλα (λογικο, η ζητηση ειναι απειροελαχιστη) απλως λαβε υποψη σου το ρισκο που αναλαμβανεις (παντρειά με πιθανα μεγαλα εξοδα συντηρησης..). Καλη επιτυχία στην αποφαση !"
Από: tharis στις 09/08/2012 11:11 μμ.
Από: tharis στις 19/08/2012 6:25 μμ.
Από: grgasteus στις 20/08/2012 μεσημέρι
haris"Νομιζω το ιδιο κοστιζουν τα σερβις τους.. Αν οχι διορθωστε με.
Και οι καταναλωσεις ειναι σιγουρα πολυ κοντα, ειδικα εκτος. Πρεπει να υπαρχει κ αντιστοιχο θεμα..
Για μενα ξαναγραφω 5,5 εξω , 7 μεσα μεσο ορο. Παει κ πιο κατω παει κ πιο πανω ...!"
Από: tharis στις 20/08/2012 12:51 μμ.
grgasteus"haris"Νομιζω το ιδιο κοστιζουν τα σερβις τους.. Αν οχι διορθωστε με.
Και οι καταναλωσεις ειναι σιγουρα πολυ κοντα, ειδικα εκτος. Πρεπει να υπαρχει κ αντιστοιχο θεμα..
Για μενα ξαναγραφω 5,5 εξω , 7 μεσα μεσο ορο. Παει κ πιο κατω παει κ πιο πανω ...!"
όταν πάει πιο "πάνω" τα γλυτώνεις απο το μπροστινό ελαστικό που δεν φθείρεται ;;;"
Από: grgasteus στις 20/08/2012 1:20 μμ.
grgasteus"haris"Νομιζω το ιδιο κοστιζουν τα σερβις τους.. Αν οχι διορθωστε με.
όταν πάει πιο "πάνω" τα γλυτώνεις απο το μπροστινό ελαστικό που δεν φθείρεται ;;;"