Ένα σκουπιδάκι στο μάτι μου...... ¶
Από: doohan στις 14/12/2011 2:30 πμ.
Δεν ξέρω γιατί το έκανα...από αυτοάμυνα... από εγωισμό...από το σόκ...Αλήθεια δεν ξέρω να σας πω γιατί το έκανα...2μήνες τώρα με διακατέχει μια ορθολογιστική ξερή απάθεια....-Δεν πειράζει έλεγα μέσα μου-....-η ουσία είναι ότι είμαι όρθιος και είμαι καλά...ότι μπορώ και περπατάω...Χωρίς να δίνω σημασία στο ότι πλέον το σώμα δεν πια το ίδιο...στο ότι κάτι λείπει...κάτι που έκλεψαν από το είναι μου δύο παγερά χειρουργικά χέρια....
Έτσι πέρασαν 2μήνες μέχρι σήμερα...το σήμερα που με λύτρωσε...Μουντή μέρα σήμερα...τρίτη και 13...περίεργη μέρα για τους προληπτικούς...μα για 'μένα μια μέρα πλέον αξέχαστη!
Στέκομαι στο παράθυρο και χαζεύω το άδειο μου γκαράζ...για αρκετή ώρα χωρίς να το καταλάβω...χωρίς να σκέφτομαι...απλά χαζεύω...Την ησυχία αυτή του μυαλού μου διακόπτει η μόλις 4ετών κόρη μου...
--Μπαμπά!..μην στενοχωριέσαι....
--Δεν στενοχωριέμαι γλυκιά μου...
--Η μηχανή σου πού είναι;Γιατί δεν είναι εδώ;
--Είναι στο συνεργείο Γλυκιά μου...
--Μπαμπά;Να σε ρωτήσω κάτι;
--Ναι Γλυκιά μου...
--Σου λείπει η Πίστα;
..........Σιωπή.........Την κοιτάζω στα μάτια και δεν μπορώ να αρθρώσω λέξη.......
--Το ξέρω ότι σου λείπει...Σε 'μένα δεν μπορείς να πείς ψέματα...Μην στενοχωριέσαι όμως!Μόλις γίνεις καλά θα σε βοηθήσω να την φτιάξεις...έχω μαζέψει στον κουμπαρά μου 30κέρματα λεφτά...Να την φτιάξεις να πας στην πίστα που σου αρέσει...
...........Δάκρυσα.......λυτρώθηκα...έβγαλα από μέσα ότι μάζεψα 2μήνες τώρα...
--Μπαμπά κλαις;
--Όχι Νεραϊδούλα μου.....Μπήκε ένα σκουπιδάκι στο μάτι μου................................