Απορία...

Re: Απορία...  

Από: ndim στις 31/08/2011 5:40 μμ.

Polymhxanos"
Προς όσους είπαν τι σχέση έχει. Νέο μέλος, χαιρετάει και λέει και το προβλημά του. Μια και το πρόβλημα απαντήθηκε ήδη από άλλους πριν από εμένα και δεν είχε νόημα να ξαναπώ τα ίδια. Παίρνω λοιπόν το ΑΛΛΟ σκέλος, δλδ το ''νέο μέλος χαιρετάει'' και σε αυτό ΑΠΑΝΩ λέω την απορία μου για κάτι που είδα.

Που είναι το ''ασχετο'';;;;; Νέο μέλος, σε πρώτο του ποστ, τον ρωτάω κάτι για αυτόν, μια και είναι νέο μέλος.. Μπας και βιάζεστε μερικοί και δεν πολυσκέφτεστε τι γράφετε; Έτσι κρίνετε πράξεις ανθρώπων και στην ζωή σας; (edit: τουλάχιστον εσένα που σε ξέρω κιόλας από κοντά, έτσι και πολύ χειρότερα...) Βοήθειά μας!"

1. Για να σου έστειλε πμ, έχει τους λόγους του, τους οποίους και οφείλεις να σεβαστείς. Αυτόν αφορά άλλωστε η εν λόγω πληροφορία και μόνο.

2. Είμαστε όλοι ενήλικες. Ας έχουμε το θάρρος να υποστηρίζουμε τουλάχιστον τα λεγόμενά μας, κυρίως όταν είμαστε άντρες.
Προφανώς το έκανες επειδή δεν γουστάρεις την αστυνομία. Γιατί...μην μας πεις ότι τον "ρωτάς κάτι γι'αυτόν" όπως χαρκατηριστικά είπες, επειδή σου φάνηκε ενδιαφέρον παιδί και θέλεις να γνωριστείτε!
Άλλωστε σου απάντησε με πμ. Από εκεί και πέρα γιατί μας ενημέρωσες όλους; Η απορία σου, όπως γράφεις, λύθηκε.

3. Ειλικρινά, δεν ενδιαφέρει κανέναν εδώ μέσα το τι δουλειά κάνει το παλικάρι.

Φιλικά πάντα, και ας φαίνεται ελαφρώς επιθετικό το στυλ που σου έγραψα!

Από: HelenKoR στις 31/08/2011 9:31 μμ.

αμαν μωρε! μερικοι κανουν λες και ο συγκεκριμενος ειναι ο μοναδικος αστυνομικος που υπαρχει στο forum...
μεγαλοι ανθρωποι ειΣαστε, ευθυνη για τα γραφομενα σας φερετε!

εδω μελος του Forum εγραψε οτι ο *ταδε* μαγαζατορας δεν του εκοψε αποδειξη, και μετα απο μερες πηγε ανθρωπος της εφοριας στον *ταδε* με τυπωμενη σελιδα με το συγκεκριμενο post για ελεγχο (και ευτυχως για τον *ταδε*, ειχε κοψει αποδειξη, απλως ξεχαστηκε καπου)

@ndim: για το νουμερο 2, δεν ειναι απαραιτητο να το εκανε επειδη δεν γουσταρει την αστυνομια.
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Από: pap43-d2 στις 31/08/2011 10:48 μμ.

Καταρχήν ένα μπράβο στον φίλο που με αποκάλυψε, μήπως έπρεπε να γίνεις μπάτσος????
Υπάρχουν πολλοί καλοθελητές αν θέλει κάποιος να μάθει που γίνονται οι κόντρες και τα ανοίγματα δεν χρειάζεται να μπει στα forum για να το δει.Ούτε νομίζω ότι κάποιος πρέπει να γίνει μέλος για να διαβάσει τα συγκεκριμένα άρθρα. Αλλά και αν παραβλέψουμε τα παραπάνω και να είχα τέτοιο σκοπό δεν θα έβαζα στο όνομα κάτι που να με στιγματίζει (πχ τον κωδικό). Αλλά και πάλι δε νομίζω να μου είναι χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες στο ανθρωποκτονιών...
Όπως καταλαβαίνεις φίλε μου ο σκοπός της εγγραφής μου είναι άλλος και για να μην παρεξηγηθώ και πάλι είναι η λατρεία για αυτή την μηχανή, όπως και των περισσοτέρων εδώ μέσα, κάτι που δεν έχει σχέση ούτε με το επάγγελμα, ούτε με την καταγωγή, ούτε με την θρησκεία και τα πιστεύω του καθενός. Αν εσύ θέλεις να κρίνεις τους ανθρώπους βάση της θέσης τους στην κοινωνία δικαίωμα σου.
Ο καλός ταξιδευτής δεν έχει σταθερά σχέδια και δεν έχει καμιά πρόθεση να φτάσει κάπου.

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΞΑΤΜΙΣΗ-ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ  

Από: redfoot στις 01/09/2011 12:39 πμ.

Art-I-Sun"Άσχετο με το βασικό θέμα, αλλά...
Όλοι οι "αστυνομικοί" είναι εν δυνάμει μπάτσοι και άλλοι ακόμα και κωλόμπατσοι! Πείτε μου έναν "αστυ-νομικό" έναν "υπερασπιστή της δικαιοσύνης" που πράττει "δίκαια" και "ανθρώπινα" από μόνος του την σήμερον ημέρα.
Όλοι οι μπάτσοι είναι όργανα! Είτε του κράτους, είτε του παρακράτους, όμως σίγουρα όχι της δικαιοσύνης και σίγουρα όχι των πολιτών. Για να κάνουν οτιδήποτε περιμένουν εντολή και όταν πράττουν από μόνοι τους συνήθως πράττουν εναντίον των πολιτών. Δικαιολογημένο!
Όταν νιώθουν άχρηστοι θέλουν να λέγονται δημόσιοι υπάλληλοι και όταν στρατοκαυλώνουν θέλουν να λέγονται αστυνομικοί! Όχι υπερασπιστές της δικαιοσύνης, αλλά τιμωροί του κράτους!
Και τι να κάνουν, δουλειά είναι και αυτή και στο δημόσιο. Πληρώνονται λίγο, τρώνε σκατά κάθε μέρα...
Αν είχαν αρχίδια θα ψάχνανε δουλειά όπως όλοι οι άλλοι στον ιδιωτικό. Καλύτερα σερβιτόρος με νεύρα, παρά μπάτσος με νεύρα. Ο αστυνομικός είναι δουλειά με τεράστια ευθύνη! Ευθύνη στον ίδιο τους τον εαυτό, πώς να μην περάσουν από άνθρωποι με κρίση, σε ζώα με σπασμωδική παράλυση...

Φιλικά όλα. Προσπαθώ με μεγάλη δυσκολία να αγαπάω όλους τους ανθρώπους, όμως μερικοί καταφέρνουν με μεγάλη ευκολία να με μισούν. Πίς.
Υ.Γ.: Ο κολλητός μου "αδερφός μου" είναι μπάτσος.

Αν ενοχλεί το post σβήστε το παρακαλώ."

- που και να ταν εχθρικα ολα φανταζομαι τι θα γραφες..
νομιζω θα σου κανει καλο και ελπιζω να σου αλλαξει και γνωμη αν αναλογιστεις οτι χωρις τους "μπατσους" οπως τους αποκαλεις, ανα πασα στιγμη, εσυ, εγω, ολοι μας θα ημασταν στο ελεος των βαρβαρων και εγκληματιων. Για δε την αναρχια που θα βασιλευε δεν το συζηταμε καν. Για σκεψου τα λιγο. Σκεψου επισης οτι πολλοι απο αυτους επιλεγουν ευσυνείδητα το επαγγελμα και ευσυνειδητα το εξασκουν. Ορισμενοι επισης, για ανθρωπιστικους λογους. Αλλα ακομη και οσοι το εκαναν απο αναγκη δεν εγινε απο έλλειψη.. αμελετητων αλλα καθαρα για βιοποριστικους λογους Υποψιν, δεν ειμαι αστυνομικος.
φιλικα (οπως παντα)
the road is made clear when viewed from above..
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:51, διορθώθηκε 1 φορά συνολικά.

Από: Cpt. Haddock στις 01/09/2011 6:05 πμ.

Ελλειψη διακοπών ή/και έλλειψη σεξ...

Ότι χειρότερο για ένα φόρουμ...
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Από: ndim στις 01/09/2011 8:46 πμ.

Εγώ πάντως... και διακοπές πήγα, και σεξ έκανα! Μπουχαχαχαχαχαχα!

Υ.Γ. Σεξ, με άτομο του ετέρου φύλου ε! Να σας προλάβω κουφάλες!!!

Από: galileos στις 01/09/2011 8:56 πμ.

Cpt. Haddock"Ελλειψη διακοπών ή/και έλλειψη σεξ...

Ότι χειρότερο για ένα φόρουμ..."

Ταξίδια χωρίς προορισμό ...

Από: redfoot στις 01/09/2011 10:11 πμ.

ndim"Εγώ πάντως... και διακοπές πήγα, και σεξ έκανα! Μπουχαχαχαχαχαχα!

Υ.Γ. Σεξ, με άτομο του ετέρου φύλου ε! Να σας προλάβω κουφάλες!!! "

μι του, me too

Από: john doufexis στις 01/09/2011 10:53 πμ.

Ε ! Ειστε ανωμαλοι κ οι 2, ακου εκει, κ σεξ μεσα στις διακοπες αλλα κ με το αλλο φυλο....ωρε που παααμεε πουυυ ΠΑΑΑΜΕ !!!
Βρε θα αργησεις και θα σου κρυωσει η μπριτζολα !!!!

Από: crazyumpire στις 01/09/2011 11:11 πμ.

εγω παντως...............εχω την καβατζα μου...................
εχω 2!!!! γκομενακια!!!!!!!!!!.....................
μονιμα!!!!!!!!!!!!!!!.........................
που δεν μου λενε Ποτε οχι!!!!!!!!!!!.....................
που μου κανουν Ολα τα χατηρια!!!!!!..........................
αλλες φορες η μια.....................
αλλες φορες η αλλη...........................
καμια φορα και οι Δυο Μαζι!!!!!!!!!........................
η μια ειναι η Μαρια η Παλαμη...........
και η Γιολαντα η Χουφτα.................
και εχεις την υγειά σου...και εχεις τα λεφτά σου!!!...
VANITAS VANITATUM ET OMNIA VANITAS
Veni...Vedi....WC...

Από: ndim στις 01/09/2011 12:10 μμ.

crazyumpire"
και εχεις την υγειά σου...και εχεις τα λεφτά σου!!!... "

Από: tasos_sax στις 01/09/2011 12:41 μμ.

crazyumpire"εγω παντως...............εχω την καβατζα μου...................
εχω 2!!!! γκομενακια!!!!!!!!!!.....................
μονιμα!!!!!!!!!!!!!!!.........................
που δεν μου λενε Ποτε οχι!!!!!!!!!!!.....................
που μου κανουν Ολα τα χατηρια!!!!!!..........................
αλλες φορες η μια.....................
αλλες φορες η αλλη...........................
καμια φορα και οι Δυο Μαζι!!!!!!!!!........................
η μια ειναι η Μαρια η Παλαμη...........
και η Γιολαντα η Χουφτα.................

και λενε οτι αν πετυχει η μ.........α τυφλα να χει το γα....σι

Από: bonnie στις 01/09/2011 12:45 μμ.

crazyumpire"

νταξει μωρε.. κουφαινει λενε λιγο... στραβωνει κ λιγακι... αλλα την υγεια σου την εχεις!
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: redfoot στις 01/09/2011 3:25 μμ.

απο κει λες να προερχεται και η μαλάκυνση εγκεφάλου? ωχ ωχ ωχ , παιδες προσοχη, μερα παρα μερα το πολυ