Διόδια

Διόδια  

Από: Aris. στις 22/02/2011 3:36 μμ.

Το μονο πραγμα που μπορει να κανει η κυβερνηση, πιστευω πως ειναι -στην καλυτερη- μια 20% εκπτωση στα διοδια των Μαλγαρων...
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Re: 14o 36ωρο οδοιπορικο αντοχης  

Από: bonnie στις 22/02/2011 6:38 μμ.

Aris."Το μονο πραγμα που μπορει να κανει η κυβερνηση, πιστευω πως ειναι -στην καλυτερη- μια 20% εκπτωση στα διοδια των Μαλγαρων... "

βγαλε την πινακιδα κ πορευσου..
πηγα κυριακη Βολο, αν πληρωνα κ διοδια...
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: atsatsos στις 22/02/2011 9:19 μμ.

Aris."Το μονο πραγμα που μπορει να κανει η κυβερνηση, πιστευω πως ειναι -στην καλυτερη- μια 20% εκπτωση στα διοδια των Μαλγαρων... "

Τζάμπα είναι ρε. Τι -20%;
Υπάρχει ακόμα κόσμος που πιστέυει οτι υπάρχει αντίτιμο;
Ατσάτσα

Από: Aris. στις 23/02/2011 10:41 πμ.

atsatsos"

Τζάμπα είναι ρε. Τι -20%;
Υπάρχει ακόμα κόσμος που πιστέυει οτι υπάρχει αντίτιμο;"

Για περνα τσαμπα απο τα μαλγαρα...

Θα σου ερθει χαρτακι σπιτι με χ20 την τιμη του "φυσιολογικου" αντιτιμου...
Οχι δεν ειμαι παθών αλλα ειδα ενα χαρτακι που προοριζοταν για αλλον.
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: Billie στις 23/02/2011 10:49 πμ.

Στα Μάλγαρα είναι τα μόνα κρατικά διόδια. Μπορούν να κόψουν πρόστιμο. Ό,τι και να βγει να πληρώσεις, αν δεν το πληρώσεις, μετά πάει στη εφορία ως χρέος στο δημόσιο ή όπως αλλιώς λέγεται.
Υπόψιν, έχει περάσει και η νέα τροπολογία για τα διόδια.
"Facts do not cease to exist because they are ignored" Aldous Huxley

Από: nfot στις 23/02/2011 10:58 πμ.

Aris."...

Οχι δεν ειμαι παθών αλλα ειδα ενα χαρτακι που προοριζοταν για αλλον. "

Ελεγμενο και πληρωμενο, by nfot
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Από: atsatsos στις 23/02/2011 12:45 μμ.

Aris."

Οχι δεν ειμαι παθών αλλα ειδα ενα χαρτακι που προοριζοταν για αλλον. "

Έχω περάσει, και θα ξαναπεράσω. Και από τα Μάλγαρα και από παντού.

Billie"Στα Μάλγαρα είναι τα μόνα κρατικά διόδια. Μπορούν να κόψουν πρόστιμο. Ό,τι και να βγει να πληρώσεις, αν δεν το πληρώσεις, μετά πάει στη εφορία ως χρέος στο δημόσιο ή όπως αλλιώς λέγεται.
Υπόψιν, έχει περάσει και η νέα τροπολογία για τα διόδια."

Και τι έγινε που είναι κρατικά; Δε καταλαβαίνω. Μόνο ο ιδιώτης μπορεί να είναι κλέφτης;

Νίκο, ξέρεις οτι έκανες μαλακία που το πλήρωσες. Τι νομίζεις θα γινόταν αν δεν; Αν δε πείθεσαι, περίμενε να δεις τι θα γίνει με το χαρτάκι του Σπύρου (Spypetr) που δε θα πληρώσει. (ήταν πριν την καινούργια -παράλογη- νομοθεσία)

Τεσπα, μεγάλη συζήτηση ανοίγουμε. Ας το αφήσουμε, ας ανοίξουμε άλλο τόπικ ή ας διαβάσουν όσοι δε ξέρουν για να μάθουν.

Όταν είσαι ανενημέρωτος, τρως παπά.
Ατσάτσα

Από: Cpt. Haddock στις 23/02/2011 1:46 μμ.

Ισα ρε που μου ξυπνησατε όλοι και μου θετε και τζαμπα δρομους λες κι εισαστε στη Γερμανια...
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Από: atsatsos στις 23/02/2011 7:08 μμ.

Πες τα ρε!
Τζαμπατζήδες! Ου!
Ατσάτσα

Από: bonnie στις 23/02/2011 7:30 μμ.

Cpt. Haddock"Ισα ρε που μου ξυπνησατε όλοι και μου θετε και τζαμπα δρομους λες κι εισαστε στη Γερμανια... "

ναι μωρε, μιας κ οι δρομοι μας ειναι σαν της γερμανιας..
στριβω, αρα υπαρχω...

Διόδια  

Από: Billie στις 23/02/2011 10:38 μμ.

Μετέφερα σε καινούριο θέμα κάποια post από το θέμα για το 36ωρο. Και μιας και είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει όλους πιστεύω, μπορούμε να το συνεχίσουμε εδώ.
"Facts do not cease to exist because they are ignored" Aldous Huxley

Re: Διόδια  

Από: nfot στις 24/02/2011 4:12 μμ.

Η επιβολη προστιμου, στα κρατικα διοδια, σε περιπτωση μη πληρωμης, προβλεπεται απο τον ΚΟΚ απο τοτε που μπορω να θυμηθω, δηλ. πολλαααααα χρονια (το αλτσχαϊμερ ακομη δεν εχει κανει αισθητη την παρουσια του). Απο οσο ξερω, αυτο παει στην εφορια. Απο την αλλη, ο Ατσατσος, κατι ξερει παραπανω μαλλον, οποτε θα εχει ενδιαφερον να δουμε τι θα γινει με τη σχετικη κληση κοινου γνωστου μας, που δε θα την πληρωσει.
Αν βεβαιωθει στην εφορια ομως, θα το ξερει ή του χρονου, με το εκκαθαριστικο ή αν παει να παρει φορολογικη ενημερωτητα, οποτε και θα τον ενημερωσουν.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Re: Διόδια  

Από: Cpt. Haddock στις 24/02/2011 4:18 μμ.

Οχι κι αλλο θρεντ για τα διόδια!!!
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."