redf"Aπο αυριο θα καθιερωσω ειδικό ένθετο σε καθε post με επεξηγηματικές φρασούλες μήπως και συλλάβεις κάποτε τα νοήματα. Και στα Smilies επίσης . Πχ, το huge smile μπορεί να υποδηλώνει ειρωνία Ετσι ελπίζω να συμβάλλω εστω ελαχιστα, και ανθρώπινα, στην προσπάθεια σου να αντιληφθείς τη συζητηση"
Μαλιστα!Εδω το νοημα που βγαζει ο αγραμματος σουβλαΝτζης ειναι οτι πιστευεις ως ανωτερο οων

οτι μπορεις να τον βοηθησεις!Θα πρεπει να ξερεις λοιπον οτι οταν υποδηλωνεις ειρωνεια για κατι που δεν ξερεις απλα δειχνεις ποιο εισαι

Σου απαντησα ηδη αλλα μαλλον δεν καταλαβες τι σου εγραψα

Αν και ειμαι σε δυσκολη θεση θα στο μεταφρασω για να καταλαβεις ....με το συμπαθειο ε?
Ο ΤΥΦΛΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ TRIUMPH ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ!!Ο ΔΗΘΕΝ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Η ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΝΩ TRIUMPH!
Ελπιζω να το καταλαβες τωρα τι σου εγραψα ποιο πανω ε? Η να κανω και κακα?

Αυτο κολλαει στο ειδικο ενθετο..........
Οσον αφορα την αποψη μου για το συγκεκριμενο μοντελο την εχω πει ηδη!Διαβασε λιγο το φορουμ
Οσον αφορα τον κινητηρα!Τι διαφορες εχει ενας 1050(ο οποιος θα μεινει πιστευω και στο GT για αρχη) με εναν μεγαλυτερο 1200?Ξερεις?Εδω μεχρι χθες δεν ηξερες αν ο 1050 ειναι "αισθητα ταχυτερος-δυνατοτερος απο τον bmw 1200 boxer"Ποιο ειναι το ζητουμενο σε αυτη την κατηγορια?Γιατι να αλλαξουν πραγματα και τι πραγματα δεν μας ειπες?Γιατι δεν σου καθονται στο ματι?Και τελος παντων τι να αλλαξουν??!!
Σε ρωτησα απλα και συγκεκριμενα πραγματα και απαντησεις δεν πηρα παρα μονο ειρωνεια!Τωρα ποιος θελει reset και ποιος οχι..............Δεν ξερω!