Τούτο το Σάββατο

Re: Τούτο το Σάββατο  

Από: HelenKoR στις 16/10/2011 11:35 μμ.

pap43-d2"είπαμε να δοκιμάσουμε πόσο καλά είναι τα αδιάβροχα μας "

τελικά τα δικα μου δεν ηταν καθόλου καλα...
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Από: pap43-d2 στις 16/10/2011 11:41 μμ.

Αρκεί βέβαια να μην γλιστράς ούτε εσύ αλλά ούτε και αυτή
Ο καλός ταξιδευτής δεν έχει σταθερά σχέδια και δεν έχει καμιά πρόθεση να φτάσει κάπου.

Από: HelenKoR στις 17/10/2011 9:15 πμ.

Ετσι ειναι

Την επομενη φορα, με καλυτερες καιρικες συνθηκες, θα παμε πιο μακρια.
Αν και αυτη μας η βολτα μου χαρισε μερικες πολυ εντυπωσιακες εικονες!

Από: ad1 στις 17/10/2011 8:33 μμ.

Τελικα ποσοι μαζευτηκατε?

Από: HelenKoR στις 18/10/2011 10:16 πμ.

just the two of us. Ρap and I

Με τα συννεφα να κρεμονται πανω απο τα κεφαλια μας, ηθελε αρετη και τολμη να ξεκινησεις για βολτα! Να αφησεις το ζεστο σπιτι σου και εκεινη την θαλπωρη που μπορει να σου προσφερει μονον το κρεβατι σου.
Ομως η διαθεση μας για βολτα με τις μηχανες ηταν τετοια που θα πηγαιναμε καπου (οπου!) εστω και καπου κοντα!
Συναντηθηκαμε στο Περιπτερο και δεν ξεραμε που να παμε! Φαινοταν οτι θα φαμε βροχη (δεν εβρεχε στην Αττικη το πρωι της Κυριακης) κι ετσι δεν καναμε τοσα χλμ οσα θα θελαμε. Ομως καναμε αρκετα ωστε να αποκομισω μια ακομα σπουδαια εμπειρια με το 675 και πολυ ομορφες εικονες της φυσης! Αχ, αυτη η θαλαττα!
Φυσικα ο Παπ αποδειχθηκε εξαιρετη παρεα και στον δρομο αλλά και στο μικρο, "ζεστο" cafe!

Μ'αρεσει που ακομα και με αυτον τον καιρο περασαμε πολυ ομορφα! Φαντασου τι θα γινοταν αν ειχε καλο καιρο και ειχαν ερθει κι αλλοι!

Από: mixalakis στις 18/10/2011 10:30 πμ.

Ελένη, αν κατάλαβα καλά εσύ οδηγείς το daytona πλέον; Μέχρι τώρα νόμιζα ότι ήσουν συνεπιβάτης.
Για πες μας περισσότερα...

Από: tharis στις 18/10/2011 10:53 πμ.

mixalakis"Ελένη, αν κατάλαβα καλά εσύ οδηγείς το daytona πλέον; Μέχρι τώρα νόμιζα ότι ήσουν συνεπιβάτης.
Για πες μας περισσότερα..."

Μαλλον την μπερδευεις με αλλη ..?
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: HelenKoR στις 18/10/2011 1:03 μμ.

mixalakis"Ελένη, αν κατάλαβα καλά εσύ οδηγείς το daytona πλέον; Μέχρι τώρα νόμιζα ότι ήσουν συνεπιβάτης.
Για πες μας περισσότερα..."

Εδω και μερικους μηνες κυκλοφορεί και παλι το 675!
Για περιπου 2,5 χρονια ηταν στο γκαραζ... Εχω δωσει αρκετα χρηματα μεχρι στιγμης σε λαστιχα,αλυσιδογραναζα, λαδια και ασφαλεια αλλά και σε εξοδα για εξοπλισμο(βλεπε δερματινη φορμα). Η απολαυση ομως που μου προσφερει ειναι το κατι αλλο!!!

Εχω κανει λιγα χλμ μεχρι τωρα (δυστυχως δεν εχω τοσο ελευθερο χρονο οσο θα ηθελα - ή ακομα κι αν εχω τον χρονο, ο καιρος δεν μου κανει παντα το χατιρι). Ομως οταν πηγαινω βολτα, δεν μου παει η καρδια να σταματησω!!! Λατρευω να τριγυρναω στην επαρχια, να βλεπω την Ελλαδα απο αλλη οπτικη γωνια.
Προφανως το 675 δεν ειναι η σωστη μηχανη για τουρισμο ομως το κανει ΚΑΙ αυτο!
Ενω ειναι σκληρη μηχανη που κουραζει, μπορεις και παλι να διασκεδασεις και να απολαυσεις μια διαδρομη! Δεν ξερω πως τα καταφερνει! Μου δινει μια απιστευτη αισθηση του δρομου (ναι! αυτου της ελληνικης επαρχιας) και το feeling αυτο ειναι εθιστικο..!

Από: ΛΑΜΔΑ στις 18/10/2011 9:48 μμ.

στο κοριτσι μας

Από: johnygalan στις 18/10/2011 11:28 μμ.

ΜΠΡΑΒΟ Ελένη
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"