φαινομενο??

φαινομενο??  

Από: kostas1975 στις 07/07/2010 10:07 μμ.

καλησπερα παιδες!!μπορει να μου εξηγησει κανεις γιατι οταν καποιος παντρευεται-κανει παιδι πρωτο πραγμα που κανει ειναι να πουλησει το μοτο του?ειδα πολλες αγγελιες μεσα στο φορουμ,δεν κρυβω οτι και εγω το σκεφτηκα οταν εμεινε η γυναικα εγκυος αλλα τελικα ειναι χομπυ ρε γαμωτο....δεν μου πηγαινε

Re: φαινομενο??  

Από: Sprinter στις 07/07/2010 10:09 μμ.

Γιατί όλοι οι μαμάκες πίσω απ' ενα φουστάνι τρέχουν. Προκειμένου να ακούνε τη γκρίνια...

Οι έξυπνες γυναίκες δε σε πρήζουν μ΄αυτό γιατί ξέρουν πως αργότερα θα σου βγεί αλλιώς αλλά υπάρχουν πολλές ηλίθιες.
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Από: ATN PANOS στις 08/07/2010 1:52 πμ.

Sprinter"Γιατί όλοι οι μαμάκες πίσω απ' ενα φουστάνι τρέχουν. Προκειμένου να ακούνε τη γκρίνια...

Οι έξυπνες γυναίκες δε σε πρήζουν μ΄αυτό γιατί ξέρουν πως αργότερα θα σου βγεί αλλιώς αλλά υπάρχουν πολλές ηλίθιες."

μιλας απο εμπειρια νικο?
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Από: bonnie στις 08/07/2010 3:34 πμ.

Sprinter"
Οι έξυπνες γυναίκες δε σε πρήζουν μ΄αυτό γιατί ξέρουν πως αργότερα θα σου βγεί αλλιώς .."

..αλλα οι ανθρωποι ειναι διαφορετικοι.. κ καποιοι απο αυτους εχουν κ αυτο το συνδρομο της κτητικοτητας.. που νομιζεις οτι ο αλλος ειναι κτημα σου ... αρα μπορεις να του επιβαλλεις τα δικα σου θελω κ πιστευω...

περα απο αυτο, νομιζω οτι η αισθηση του μοτοσυκλετισμου δεν ειναι προσον ολων των μηχανοβιων...
αλλο μοτοσυκλετώ κ αλλο εχω ενα μηχανακι να πηγαινοερχομαι στην δουλεια μου κ να παω για ενα καφε να ριξω κ καμια γκομενα.
αλλο η ζωη μου με την μηχανη κ αλλο η ζωη μου και ενα οχημα να κυκλοφορω..

..μια μηχανη βεβαια.. ειναι κ λιγο γκομενομαγνητης, κακα τα ψεμματα... αρα, θα σε βαλει η γυναικα να την πουλησεις για να αποφευγει τετοια σκηνικα..

η λογικη βεβαια λεει, οτι αν γινεις γονιος, αποκτας αλλη αισθηση ευθυνης κ τετοια... αλλα εγω δεν ειμαι μανα, οποτε δεν ξερω απο αυτα!

δεν ξερω.. δεν εχω σκοπο να αλλαξω για κανεναν...
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: Polymhxanos στις 08/07/2010 4:47 πμ.

Εγώ πάλι απορώ γιατί δεν είναι στα τεχνικά θέματα ΚΑΙ ΑΥΤΟ το θέμα.
1748 μίλια >>> http://forcev4.blogspot.gr/2017/08/1748-miles.html

Από: Sprinter στις 08/07/2010 7:41 πμ.

ATN PANOS"
Sprinter"Γιατί όλοι οι μαμάκες πίσω απ' ενα φουστάνι τρέχουν. Προκειμένου να ακούνε τη γκρίνια...

Οι έξυπνες γυναίκες δε σε πρήζουν μ΄αυτό γιατί ξέρουν πως αργότερα θα σου βγεί αλλιώς αλλά υπάρχουν πολλές ηλίθιες."

μιλας απο εμπειρια νικο? "

Οχι αυτή την εμπειρία δεν την έχω (όχι να σου τα πρήζει η γυναίκα, αυτη την έχω..να σε βάζει να πουλήσεις τη μηχανή).
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Από: mixalakis στις 08/07/2010 8:16 πμ.

Polymhxanos"Εγώ πάλι απορώ γιατί δεν είναι στα τεχνικά θέματα ΚΑΙ ΑΥΤΟ το θέμα. "

Κατά μία έννοια είναι τεχνικό θέμα να καταφέρεις να μην πουλήσεις τη μηχανή!

Από: kostas1975 στις 09/07/2010 10:02 μμ.

mixalakis"
Polymhxanos"Εγώ πάλι απορώ γιατί δεν είναι στα τεχνικά θέματα ΚΑΙ ΑΥΤΟ το θέμα. "

Κατά μία έννοια είναι τεχνικό θέμα να καταφέρεις να μην πουλήσεις τη μηχανή! "

συμφωνω...χεχεε

Από: johnygalan στις 10/07/2010 12:15 μμ.

Η μηχανή είναι τρόπος ζωής τελεία και παύλα και μιλάω ως πατέρας(πρεσεχώς )

Εγω προσωπικά ξέρω οτι για τα επόμενα δυο χρόνια τα ταξίδια μου(δεν μιλάω για ημερήσιες βόλτες)
θα περιοριστούν στο ελάχιστο εως καθόλου, αλλά και πάλι δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό
μου χωρίς μηχανή!!

Πάλι καλά να λέω που έχουμε και τα Μέγαρα και θα πηγαίνω για κανένα track dey με τον φίλο μου
τον bekri
Γιατί αν δεν είχαμε και αυτή την πίστα, βλέπω να έβγαινε το tiger για εκδρομή μια φορά στο
τρίμηνο
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: Tpap στις 10/07/2010 7:19 μμ.

Ποιά γυναίκα θα είναι αυτή που θα με βάλει να πουλήσω 12 μηχανάκια...?

Πάτε καλά, ρε...?

http://www.youtube.com/watch?v=wv2lWqbFLIY

Αν δεν θές, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

.+_

Από: johnygalan στις 11/07/2010 10:22 πμ.

Tpap"Ποιά γυναίκα θα είναι αυτή που θα με βάλει να πουλήσω 12 μηχανάκια...?

Πάτε καλά, ρε...?

http://www.youtube.com/watch?v=wv2lWqbFLIY

Αν δεν θές, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

.+_"

Εχεις στην κατοχή σου 12 μηχανάκια?
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: epistimon στις 11/07/2010 12:48 μμ.

εγω παντος το πηρα πρην παντρευτω.τωρα τελος δεν πωληται.το θεμα ειναι οταν θα θελω να το αλλαξω τι γινεται?θα μου πει τοτε εχουμε εξοδα και εσυ χαλας τα λεφτα σε μηχανες και δικιο θα εχει.θα πρεπει πρωτα να καλυψουμε αλλες βασικες αναγκες αλλα να την πουλησω δεν παιζει

Από: jimdom στις 11/07/2010 5:58 μμ.

"

Η angelina jolie!
οχι την μηχανη...κ την ψυχη μου θα πουλαγα!

screw u guys,i am going home...
See ain't nothing stopping me, I feel like ain't nothing after me

Από: johnygalan στις 11/07/2010 6:14 μμ.

jimdom"
"

Η angelina jolie!
οχι την μηχανη...κ την ψυχη μου θα πουλαγα!"

Από: Tpap στις 13/07/2010 5:08 μμ.

jimdom"
Η angelina jolie!
οχι την μηχανη...κ την ψυχη μου θα πουλαγα!"

Πλάκα θα κάνεις, δεν εξηγείται διαφορετικά...

Την έχεις δεί αμακιγιάριστη ή μόνο στο τομπ ράιντερ...?