Re: SHELL ¶
Από: kostantinos στις 27/02/2009 10:17 μμ.
www.shell.com/static//ca-en/downloads/s ... safety.pdf
Blood
Strong Language
Strong Sexual Content
Partial Nudity
Use of Drugs and Alcochol
Από: kostantinos στις 27/02/2009 10:17 μμ.
Από: antonis lironis στις 27/02/2009 10:42 μμ.
kostantinos"η shell στο φυλλαδιο της εχει αυτους τους κανονες ασφαλειας
http://www.shell.com/static//ca-en/down ... safety.pdf"
Από: Cpt. Haddock στις 03/03/2009 2:50 μμ.
antonis lironis"Cpt. Haddock"Πάντως, δε βλέπω το λόγο γιατί πρέπει να είμαστε τόσο στριφνοί σε θέματα ασφαλείας. Δηλαδή όταν υιοθετήσουν την ίδια πρακτική και άλλα βενζινάδικα τι θα κάνετε, θα γυρνάτε σαν την άδικη κατάρα να ψάχνετε για Ε.Π. ή Α.Π. που θα το δουλεύει κανένας μπαρμπας?
Δηλαδή οταν τα βενζινάδικα γίνουν όπως στο εξωτερικο όπου βάζεις μονος σου βενζίνη και μετά πας μέσα και πληρώνεις τι θα κάνετε;"
Αν ήταν πράγματι για θέμα ασφαλείας θα το έκαναν και όλα τα βενζινάδικα μαζί,
και όχι μεμονομένα απο την Shell; Θέλω να έχω την μηχανή σε όρθια θέση και έτσι έχω μάθει
14 χρόνια τώρα. Αν γίνει όπως και στο εξωτερικό τότε θα το κάνω και εγώ αναγκαστικά!
Μακάρι να γίνει έτσι γιατί όλα τα βενζινάδικα έχουν γεμίσει Πακιστανούς και βάζουν και βγάζουν την μάνικα λες και κρατάνε σκατά και γεμίζουν την μηχανή βενζίνη!"
Από: antonis lironis στις 03/03/2009 5:47 μμ.
antonis lironis"Cpt. Haddock"Πάντως, δε βλέπω το λόγο γιατί πρέπει να είμαστε τόσο στριφνοί σε θέματα ασφαλείας. Δηλαδή όταν υιοθετήσουν την ίδια πρακτική και άλλα βενζινάδικα τι θα κάνετε, θα γυρνάτε σαν την άδικη κατάρα να ψάχνετε για Ε.Π. ή Α.Π. που θα το δουλεύει κανένας μπαρμπας?
Δηλαδή οταν τα βενζινάδικα γίνουν όπως στο εξωτερικο όπου βάζεις μονος σου βενζίνη και μετά πας μέσα και πληρώνεις τι θα κάνετε;"
Αν ήταν πράγματι για θέμα ασφαλείας θα το έκαναν και όλα τα βενζινάδικα μαζί,
και όχι μεμονομένα απο την Shell; Θέλω να έχω την μηχανή σε όρθια θέση και έτσι έχω μάθει
14 χρόνια τώρα. Αν γίνει όπως και στο εξωτερικό τότε θα το κάνω και εγώ αναγκαστικά!
Μακάρι να γίνει έτσι γιατί όλα τα βενζινάδικα έχουν γεμίσει Πακιστανούς και βάζουν και βγάζουν την μάνικα λες και κρατάνε σκατά και γεμίζουν την μηχανή βενζίνη!"
Από: chris34 στις 03/03/2009 6:46 μμ.
Από: HelenKoR στις 03/03/2009 7:19 μμ.
Cpt. Haddock"
Επίσης, το κατα πόσο είναι μπελάς να κατέβεις θυμηθείτε το τη μέρα που θα του φύγει του βενζινά η μάνικα και θα περιλούσει τη βουβωνική σας χώρα με αρωματικους υδρογονάνθρακες... και θα τρέχετε να κάνετε ντους. Έχει συμβεί σε γνωστό μου και δε θέλετε να μάθετε τις συνέπειες "
Από: fethry στις 04/03/2009 9:38 πμ.
Από: chris34 στις 04/03/2009 9:44 πμ.
Από: antonis lironis στις 04/03/2009 1:30 μμ.
Από: Cpt. Haddock στις 04/03/2009 3:17 μμ.
antonis lironis"Από την στιγμή όμως που έχω άλλον από πάνω μου και μου γεμίζει θα πρέπει να είναι αυτός υπεύθυνος και να κάνει σωστά την δουλεία του."
Από: spyro στις 04/03/2009 3:57 μμ.
Από: fethry στις 04/03/2009 4:33 μμ.
spyr"Γιατι .... (επαναλαμβάνω) ...... ΓΙΑΤΙ?........ πάτε και βάζετε βενζίνη απο αυτους τους 2 ΛΗΣΤΕΣ!!! Αυτους του ανεκδιήγητους κάφρους εν ονόματι BP και SHELL με τις συγκεκριμένες τιμολογιακές πολιτικές. Για πιο λόγο?"
Από: spyro στις 04/03/2009 5:08 μμ.
fethry"για τον ίδιο λόγο που η ¨φθηνή¨ ετεκα παραλίγο να μου γ@μήσει το μοτοσακό...
υγ. τώρα εσύ θα μου πείς οτι δεν είναι όλες οι ετεκα ίδιες κι έτυχε αυτή που πήγα εγώ να είναι σάπια, οπότε εγω θα σου πώ οτι δεν είναι κι όλες οι shell το ίδιο ακριβές κ.ο.κ.
προσωπικά, δεν υπερασπίζομαι τη shell ή οποιαδήποτε shell... εγώ (όπως όλοι) θέλω να έχω ένα αξιόπιστο βενζινάδικο κοντά στο σπίτι μου...
πριν μετακομίσω, είχα μία aegean που δε μου παρουσίασε ποτέ πρόβλημα, ήταν και φθηνή, οπότε έβαζα απο εκεί σχεδόν πάντα...
τώρα, έχω κοντά μου μια shell, φθηνότερη απο άλλες γιατί έχει μπροστά της μια φθηνή revoil... οπότε πάω εκεί... "
Από: antonis lironis στις 04/03/2009 7:05 μμ.
Cpt. Haddock"antonis lironis"Από την στιγμή όμως που έχω άλλον από πάνω μου και μου γεμίζει θα πρέπει να είναι αυτός υπεύθυνος και να κάνει σωστά την δουλεία του."
Σωστό. Εάν όμως δεν την κάνει και του φύγει η μάνικα απο το χέρι (γιατι σε ΟΛΟΥΣ μπορεί να συμβεί), τις συνέπειες θα τις λουστείς - κυριολεκτικά - εσύ. Ρωτήστε ενα δερματολόγο να σας πει τι θα πάθετε εάν πέσει βενζίνη στις χμ... ευαίσθητες περιοχές σας.
Και όλα αυτά για το πείσμα του να μην κατέβω, όχι γιατι είναι κακό, αλλα επειδή μου το είπαν.
Απο την άλλη, μεγάλα παιδιά είμαστε, έχουμε ευθύνη των πράξεών μας. Κάποτε, στη δεκαετία του '80, κανενας σοβαρός μηχανόβιος δε φόραγε κράνος και εκνευριζόταν που του το επέβαλαν. Τουλάχιστον αυτό το (ψιλο)μάθαμε."
spyr"θα μου επιτρέψετε λιγο spam...
Γιατι .... (επαναλαμβάνω) ...... ΓΙΑΤΙ?........ πάτε και βάζετε βενζίνη απο αυτους τους 2 ΛΗΣΤΕΣ!!! Αυτους του ανεκδιήγητους κάφρους εν ονόματι BP και SHELL με τις συγκεκριμένες τιμολογιακές πολιτικές. Για πιο λόγο? Όλες οι βενζίνες τα ιδια ειναι (πλεον εχει υπερκαλυφθεί και επεξηγηθεί σε όλα τα Forums) και εσεις επιμένετε εκει να τους συντηρείται με αποτέλεσμα να έχουν πάντα ένα καπέλο των 4-5 λεπτών πάνω απο όλους Και μετα παραπονιόμαστε για την ακριβή βενζινη. Και ρωτάω εγω με το φτωχο μου το μυαλό, γιατί να τις ρίξουν τις τιμες? Για πιο λογο? βλάκες είναι? αφου ετσι και αλλιως εμας δεν μας ενδιαφέρει ποσο πουλανε, γιατι αυτους να τους ενδιαφέρει?
... spam off"
Από: coot στις 05/03/2009 12:33 πμ.