Re: Triumph Lingerie ¶
Από: Ecobill στις 01/05/2013 12:30 μμ.
Πότε θα μάθετε ότι όλα δεν μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι??
range"εντάξει κύριοι, τώρα με βάλατε στη θέση μου. Έχετε όλο το δίκιο μαζί σας.
Εξ αρχής αυτό ήθελα να κάνω. Να σας πω κυλοτάκηδες, αδερφές και τέτοια και απλά μετά να βάλω από κάτω emoticons.
Διότι είναι προφανές ότι το αρχικό post με τα κυλοτάκια μιας άλλης Triumph, που ως γνωστόν μας κάνουν καζούρα διάφοροι φίλοι για το ίδιο όνομα με τα μηχανάκια μας, είναι λοιπόν προφανές ότι ήταν σοβαρό το post και όχι χιουμοριστικό και εγώ απλά, επειδή σε αυτό τον κόσμο δεν έχω ΤΙΠΟΤΕ άλλο να κάνω αποφάσισα να ικανοποιήσω τη ματαιοδοξία μου ξευτιλίζοντας από την καρέκλα μου δύο τιτάνες, στυλοβάτες αυτού του forum. Και γιατί όχι... να αυξηθούν κι οι πωλήσεις pop corn και να δώσω μία κίνηση στο forum όπως τόσο εύστοχα αποκάλυψε ο theozed.
Με πιάσατε στα πράσσα, δεν το περίμενα. Κι αφού περάσατε από κορδέλα τα γραπτά μου, καταλύξατε ότι τελικά είστε στόχος. Σας έχω βάλει στο μάτι. Δικαίως... δικαίως... δεν μπορώ να κρυφτώ άλλο, θέλω το κακό σας!
Όμως επειδή πραγματικά με εξέπληξε το γεγονός ότι αμέσως το πιάσατε το νόημα αυτών που γράφω, δεν μένει παρά να ζητήσω ταπεινά συγνώμη και να υποσχεθώ ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί ξανά!
Ξέρω ότι σας κουράζω, αλλά μην ξεχνάτε ότι εγώ δεν έχω με τι άλλο να ασχοληθώ σε αυτόν τον κόσμο και ότι εσείς είστε στόχος!"
Και λίγα τους είπες orange