Re: TSS (Triumph Service Spam) ¶
Από: Azeroth στις 16/07/2009 12:25 μμ.
Από: coot στις 16/07/2009 3:31 μμ.
Azeroth"
Coot , παλίκαρε μου, δεν αντιλέγω καλά κάνεις και κάνεις τα σχόλια σου... αλλά πιστεύεις οτι θα αγόραζα μια μηχανή αξίας 12.500 για να πάω να κάνω σέρβις στον καλαμοβράκα για να του κάνω διαφήμιση σε forum????? δλδ...ας είμαστε σοβαροί...... έτυχε να είναι κοντά μου, μου χρωστάγανε κάτι δώρα απο το πακετό αγοράς και το συνεργείο αυτό ήταν αυτό το οποίο συνεργάζετε ο πωλητής.....και είπα θα πάω να βάλω τα πράγμτα που μου χρώστανε όταν θα είναι να κάνω και το σέρβις.....τόσο απλά.....πρίν ,δίαβασα όλα τα ποστ σχετικά με τα συνεργεία και οπώς είπα ήμουν πολύ επιφυλακτικός όταν πήγα ... αλλά τελικα τα πράγματα ήταν πολύ νορμάλ........δεν είπα οτ είνιαι ο σούπερ μηχανικός ...τα φτιάχνει όλα με την δύναμη του μυαλού...είπα τα πράγματα όπως τα είδα... και τα είδα νορμάλ....για αυτό πρίν κάνουμε σχόλια τα όποια έχουν δόση ειρώνειας ή απάξίωσης να έχουμε διαβάσει με αντικειμενικότητα το κείμενο που έχει γράψει ο αλλός .......... ( αυτό ισχύει και για τους υπόλοιπους που θέλουν να κάνουν τον δικηγόρο του διαβόλου...)"
Από: Azeroth στις 16/07/2009 3:52 μμ.
c"
δεν είχε καμμία ειρωνεία το μήνυμα μου ούτε απαξίωσης νόμιζα ότι ήταν άλλο ένα ψεύτικο μήνυμα (παπάτζα). Από ότι φαίνεται διαψεύδομαι και ζήτησα συγνώμη για το ότι το θεώρησα ψεύτικο και έγραψα αυτό το "ανούσιο σχόλιο"."