σπασανε οι λαιμοι ¶
Από: bonnie στις 24/08/2011 9:24 μμ.
αλλα ω ναι! ο μεγαλος μανιτου εριξε την καταρα.. κ εσπασε τον λαιμο της εξατμισης... χωρις να την εχει ακουμπησει κανεις, χωρις να εχει πεσει κατω το μηχανακι, χωρις τιποτα...
με το που περναει 4-4500 στροφες, κανει ενα μπακακραουκακ κ αρχιζει να κανει σαν κακορυθμισμενο enfield... ή σαν πολυ καλα ρυθμισμενο guzzi ...
κλεινω καπως το γκαζι κ αρχιζω να σκεφτομαι απο που θα ανατιναχτει πρωτα... απο τους λαιμους ή απο τα τελικα...
παω κατευθειαν στον μεγαλο ντοκτορα... που μαζι με τον αναισθησιολογο του απεφανθησαν οτι ΑΠΛΑ εσπασε ο λαιμος...
εμειναν οι βιδες πανω στον κυλινδρο και ο σωληνας αιωρουνταν... στην αρχη ειχε σπασει λιγο.. μετα κοπηκε ολος ο σωληνας σαν να τον εχεις κοψει καθετα με μαχαιρι...
αυριο θα παω να τονε βγαλω φωτο κομμενο γιατι δεν μπορω να το πιστεψω πως μπορει να γινει αυτο...
οι διαφορές θερμοκρασιας ισως παιζουν ρολο αλλα κ παλι... να σπασει το σιδερο καθετα???
εγγυηση ευτυχως και αναμονη δυστυχως... ελπιζω να μην αργησει... το στερητικο συνδρομο πλησιαζει....
υγ. 1. ΑΝ κανουν καμια στραβη κ δεν μου το καλυψει εγγυηση, σταχτη κ μπουρμπερη το hinkley....
υγ.2. οταν λοιπον μου το καλυψουν... πριν μου στειλουν τα ανταλλακτικο... παιζει να τους πληρωσω την διαφορα και να μου στειλουν τους αλλους λαιμους τους πιο φαρδιους?
αντε κ περαστικα μας...