panos athens"Κι εγω καπως ετσι αγοραζω οχηματα,περισσοτερο με το συναισθημα.Οσες φορες πηρα κατι με μονο γνωμονα την λογικη το πουλησα μεσα σε λιγο καιρο.Το θεμα ειναι ομως να μπορει να κανει και καποια πραγματα η μοτοσυκλετα με σχετικη ανεση και απο οσα καταλαβαινω απο αυτα που μου λετε η bonneville πρεπει να τα κανει.Αν ηθελα τερμα στριψιμο τελικες κτλ θα κοιτουσα αλλο μοντελο,απλα να μην παμε στο αλλο ακρο που ειναι η 883 που δεν στριβει ουτε φρεναρει αξιοπρεπως.Ειχα στο μυαλο μου και την v7 της guzzi αλλα νομιζω οτι η triumph ειδικα σε ποιοτηκα υλικων και κατασκευης ειναι μια κλαση επανω."
same here... το συναισθημα λειτουργει καλυτερα σε τετοια πραγματα, ειδικα οταν προκειται για τετοια μηχανακια που σε κανουν να χαμογελας καθε φορα που καβαλας!
απλα να σημειωσω κατι σε αυτα που λες. πριν το μπονεβιλ, ειχα 883 κ ο λογος που την εδωσα ηταν αφενος γιατι ερωτευτηκα το μπονεβιλ με το που το ειδα, κ αφετερου γιατι δεν μπορουσα να κανω ταξιδια με αυτο, λογω κραδασμων, ακριβης συντηρησης, βλαβων κλπ
οσο για το β7, κ εγω το κοιταζα τοτε, αλλα η διαφορα τους ηταν αυτο που λες, η ποιοτητα κατασκευης κλπ, κ η ιπποδυναμη τους. 42 νομιζω αν θυμαμαι καλα βγαζει το ιταλικο, κ καμια 60αρα η μπονεβιλ. σιγα τα αλογα θα μου πεις
αλλα σε ταξιδι τα χρειαζεσαι αυτα τα παραπανω, για να εισαι πιο ξεκουραστος κ για να μπορει το μηχανακι να ανταπεξελθει σε ολα αυτα που πρεπει στον δρομο. πολυ ομορφο ειναι κ το γκουτζακι παντως!
(λιγο "φτωχο" κατα την αποψη μου σε σχεση με το μπονεβιλ)
οσον αφορα την ποιοτητα της Τ, προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη, ποτε δεν ειχα προβλημα με οτιδηποτε, ειτε ανταλλακτικο ειτε αξεσουαρ, αναλωσιμο, κλπ
υγ. κ απο καταναλωση, κυμαινεται σε πολυ λογικα πλαισια, εκτος αν της αλλαξεις εξατμισεις, φιλτρα, καλωδια, μπουζι, κ αρχισει να ρουφαει κ να μην σταματαει!!