Re: Μερικες αποριες - θεματακια με το Daytona μου
¶
Από: chris.r675 στις 19/03/2012 1:11 πμ.
εμενα τωρα το προβλημα μου ειναι οτι νομιζα,οτι αυτη η φισα ειναι για quick shifter,
με τα λεγομενα της Τ η φισα για το shifter ειναι εδω:http://www.triumphinstructions.com/ProdDocs/A9930222-EN.pdf
εψαξα ολο το μηχανακι για να βρω τη φισα που λεει στο σχεδιο αλλα δεν!αααα,ο αριθμος πλαισιου μου ειναι μεσα
σε αυτα που εχουν αναμονη για shifter,ψαχνουμε με ενα φιλο στο νετ και βλεπουμε οτι και αλλοι σε αλλες χωρες
δεν μπορουσαν να βρουν τη φισα εκει που ελεγαν στην Τ αλλα ηταν χωμενη καπου αλλου!
παιρνω τηλ δυο επισημους και κανενας δεν ηξερε οτι το τριπλακι εχει αναμονη για shifter!με τα πολλα τους λεω οτι
η Τ αγγλιας επισημα απο καποιους αρ.πλαισιου και μετα δινει αναμονη για ολα τα daytona kai triple,εν το μεταξυ
ψαχνωντας για να βρω τη φισα επεσα πανω σε αυτη τη κολοφισα που ηταν χωμενη αναμεσα στον ανορθωτη και το μοτερ,
γιαυτο του αλλου παιδιου του ειχε βγει στο μοχλικο,θεωρωντας οτι ειναι αυτη για το shifter παρηγγειλα το shifter και σημερα που πηγα να το τοποθετησω με μεγαλη χαρα καταλαβα οτι η φισα δεν κουμπωνει!τι κανουμε τωρα που δεν μπορω να βρω που να κουμπωσω το shifter?οποιος μπορει ας βοηθησει!
υγ:αυτη η κολοφισα ειναι ιδια ακριβως σαν αυτη που ειναι πανω στο φιλτροκουτι απο το map sensor
ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΧΤΙΖΟΥΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΣΤΕΝΕΥΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΑΡΙΟ
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΕΙ!